PSD Dâmbovița reclamă sloganul „O Românie fără hoție”

Sursa foto: Facebook

Organizația județeană a PSD Dâmbovița a depus o plângere la biroul electoral de circumscripție în care se plânge de sloganul alianței USR PLUS, „O Românie fără hoție”.

Concret în plângerea PSD Dâmbovița este precizat că, cităm: „USR PLUS au afișat în mai multe localități, pe panourile special amenajate, afișe cu caracter care instigă la ură, xenofobie, „ O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE”, mesaje tipărite pe materiale de propagandă electorală care nu sunt prevăzute de Lege”.

După ce reclamă că îndemnul la cinste e xenofob și instigă la ură, PSD Dâmbovița mai scrie în aceeași plângere că: „această alianță folosește mesaje care dezavantajează toți competitorii electorali, prin afișele cu sloganul „O Românie fără hoție”, pe care e inscripționată și sigla acestei alianțe electorale.”

Biroul electoral de circumscripție din Dâmbovița, unde a fost depusă plângerea, nu s-a pronunțat încă asupra acesteia.

Incredibil, practic PSD scrie negru pe alb că dacă strigi „hoții„ ei sunt dezavantajați. Dacă sloganul USR PLUS incită la ură și intoleranță, practic și Codul Penal incită la ură și intoleranță sau chiar direct la tortură”, scrie pe Facebook Liviu Iolu, membru al alianței, coordonator PLUS pentru regiunea Nord Est.

Deja ai votat!