sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăNaționalVânătorul de CV-uri false a ratat intrarea în Parlament la 17 voturi

Vânătorul de CV-uri false a ratat intrarea în Parlament la 17 voturi

Candidatul independent Valeriu Nicolae, cunoscut ca “Vânătorul de CV-uri”, a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie ca independent, pentru funcţia de deputat, dar a pierdut la limită, fiind necesare încă 17 voturi. Acesta susţine că este doar vina lui că nu a ajuns în Parlament şi că putea să facă lucrurile mai bine.
Valeriu Nicolae a scris o postare pe facebook prin care anunţă că nu a intrat în Parlament, că pe lângă cele opt contestații a mai făcut 28 în urma semnalărilor de la oameni care l-au votat dar au văzut că în secțiile respective votul lor pentru Valeriu Nicolae nu apare.

”Puteam să fac lucrurile mai bine. Sigur că sunt o mulţime de chestii remarcabile în încercarea asta şi faptul că am strâns cele mai multe voturi pentru un independent, că am reuşit să-l spulberăm pe Gabriel Oprea (am luat de peste 22 de ori mai multe voturi) şi să câştig mai multe voturi în Bucureşti decât multe partide în toată ţara e tare. Dar tot am pierdut”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae s-a transformat în vânător de CV-uri măsluite şi recunoaște că suferă de “sindromul impostorului”.
Nu tot ei!”- mesajul cu care Valeriu Nicolae a semnat fiecare CV de politician, pe care l-a publicat pe Facebook, reprezintă acum titlul unui volum ce va fi lansat de Editura Humanitas, cu o prefață scrisă de Gabriel Liiceanu și o fotografie de copertă, semnată de Cosmin Bumbuț.

Cu un simț critic foarte bine dezvoltat, dar și cu umor, ironie sau dezgust, Valeriu Nicolae a arătat publicului fața nevăzută a CV-urilor pe care politicienii români și le asumă public.

Peste 200 de personaje care au condus sau conduc țara, din diverse funcții, au fost “luate la puricat” de Valeriu Nicolae și am aflat astfel ceea ce presupuneam, dar nu știam în detaliu. Că de 30 de ani încoace, țara nostră este condusă de niște impostori.

CV-urile scrise de Valeriu Nicolae au avut mii de share-uri în social media, devenind pentru mulți cititori lectură de dimineață.

Valeriu Nicolae este jurnalist, scriitor, activist pentru drepturile omului, dar și om politic. A făcut parte din partidul PLUS, și-a dat demisia şi a candidat ca independent în București, pentru un loc de deputat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
-0.3 ° C
1.6 °
-0.6 °
90 %
0.5kmh
65 %
sâm
1 °
Dum
2 °
lun
0 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...