MORT de coronavirus, DISPĂRUT de la Spitalul Floreasca

0

Situație neobișnuită la Spitalul Floreasca: familia unui pacient mort de COVID susține că unitatea sanitară nu reușește să-i găsească cadavrul.

Este vorba de un pacient decedat pe data de 31 decembrie, pe care familia urma să îl preia luni, 4 ianuarie. Însă, atunci când au ajuns la spital, membrii familiei au fost informați că decedatul este de negăsit.

Există suspiciunea că persoana decedată a fost dată, din greșeală, altei familii, însă acest fapt poate fi stabilit după verificări.

Conducerea spitalului a declanșat o anchetă, la fel și poliția, în urma sesizării familiei persoanei decedate.

Parchetul anchetează dispariția cadavrului

Procurorii cercetează și ei cazul dispariției cadavrului mortului de Covid. Anchetatorii cred că acesta a fost predat altei familii. Luni, cele două famili implicate au fost chemate pe Secția 1 de Poliție pentru clarificări.

În cauză au fost declanșate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

În contextul activităților de cercetare urmează a se stabili situația concretă a trupului neînsuflețit”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Deja ai votat!
se încarcă...