vineri, martie 29, 2024
AcasăNaționalMORT de coronavirus, DISPĂRUT de la Spitalul Floreasca

MORT de coronavirus, DISPĂRUT de la Spitalul Floreasca

Situație neobișnuită la Spitalul Floreasca: familia unui pacient mort de COVID susține că unitatea sanitară nu reușește să-i găsească cadavrul.

Este vorba de un pacient decedat pe data de 31 decembrie, pe care familia urma să îl preia luni, 4 ianuarie. Însă, atunci când au ajuns la spital, membrii familiei au fost informați că decedatul este de negăsit.

Există suspiciunea că persoana decedată a fost dată, din greșeală, altei familii, însă acest fapt poate fi stabilit după verificări.

Conducerea spitalului a declanșat o anchetă, la fel și poliția, în urma sesizării familiei persoanei decedate.

Parchetul anchetează dispariția cadavrului

Procurorii cercetează și ei cazul dispariției cadavrului mortului de Covid. Anchetatorii cred că acesta a fost predat altei familii. Luni, cele două famili implicate au fost chemate pe Secția 1 de Poliție pentru clarificări.

În cauză au fost declanșate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

În contextul activităților de cercetare urmează a se stabili situația concretă a trupului neînsuflețit”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...