Cîțu, în fața deputaților: Cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – slugile lui Dragnea și Vâlcov

0

Premierul Florin Cîţu a fost prezent în plenul Camerei Deputaţilor, la “Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD.

Deputaţii PSD au venit cu mai multe figuri de carton: Iohannis cu schiurile, Barna cu un sac cu euro. Social-democraţii au vociferat din sală pe tot parcursul discursului ținut de premier.

„Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În acelaşi timp, să vedem cine mă contestă pe mine, cine sunt cei care mă contestă. Conducerea PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose. Aceştia sunt cei care mă contestă pe mine”, a afirmat Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

„Repetăm numele celor care mă contestă: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care tremura de frică când preşedintele României s-a dus lângă el. A scos zeci de mii de oameni în stradă. A fost primul premier dat jos de propriul partid. Şi nu s-a dus acasă, s-a ţinut de scaun împotriva propriului partid. Mihai Tudose e premierul care îşi lua salariul în plic, pentru că aşa era el obişnuit, să ia banii la plic”, a mai spus premierul.

În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că premierul a împrumutat 600.000 de euro în cele 10 minute în care a vorbit.

„Domnule premier, aţi vorbit vreo 10 minute. În tot acest timp aţi împrumutat România cu 600.000 de euro. 1.000 de euro pe secundă, bani furaţi din buzunarul fiecărui român, pe care îi vor plăti copiii şi nepoţii noştri.”

Șeful guvernului a participat la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, tema propusă de social-democrați fiind „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

 

Deja ai votat!
se încarcă...