spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăNaționalCîțu, în fața deputaților: Cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose...

Cîțu, în fața deputaților: Cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – slugile lui Dragnea și Vâlcov

Premierul Florin Cîţu a fost prezent în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD.

Deputaţii PSD au venit cu mai multe figuri de carton: Iohannis cu schiurile, Barna cu un sac cu euro. Social-democraţii au vociferat din sală pe tot parcursul discursului ținut de premier.

„Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În acelaşi timp, să vedem cine mă contestă pe mine, cine sunt cei care mă contestă. Conducerea PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose. Aceştia sunt cei care mă contestă pe mine”, a afirmat Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

„Repetăm numele celor care mă contestă: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care tremura de frică când preşedintele României s-a dus lângă el. A scos zeci de mii de oameni în stradă. A fost primul premier dat jos de propriul partid. Şi nu s-a dus acasă, s-a ţinut de scaun împotriva propriului partid. Mihai Tudose e premierul care îşi lua salariul în plic, pentru că aşa era el obişnuit, să ia banii la plic”, a mai spus premierul.

În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că premierul a împrumutat 600.000 de euro în cele 10 minute în care a vorbit.

„Domnule premier, aţi vorbit vreo 10 minute. În tot acest timp aţi împrumutat România cu 600.000 de euro. 1.000 de euro pe secundă, bani furaţi din buzunarul fiecărui român, pe care îi vor plăti copiii şi nepoţii noştri.”

Șeful guvernului a participat la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, tema propusă de social-democrați fiind „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.8 ° C
12.7 °
8.9 °
70 %
0.7kmh
27 %
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...