Bărbat împușcat în plină stradă la Constanţa! Ancheta este în plină desfășurare

Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri, iar unul dintre aceştia a folosit arma. Evenimentul a avut loc în municipiul Constanţa, iar victima a ajuns la spital.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 16 martie, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin apel 112, că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile.
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.
Sursa citată menţionează că victima poate depune plângere în 90 de zile.
Poliţiştii Secţiei 4 continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi a identificării persoanelor implicate. Ei au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe
Deja ai votat!