Șeful PSD, cu banii la vedere, în timpul unei conferințe de presă

0
Imagine din timpul conferinței de presă susținută de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a susținut o conferință de presă, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. Ciolacu a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care îl acuză că „este într-o lume paralelă”.

În timpul anunțului, din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD au ieșit la vedere mai multe bancnote. Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginea sa cu banii la vedere s-a viralizat. „Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu. Mesajul a fost însoțit de mai multe emoji cu zâmbete și o fotografie cu mesajul „Susținem capitalismul românesc!”

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai declarat că moțiunea simplă va fi depusă săptămâna viitoare.

În timpul conferinței președintele PSD a deplâns soarta fermierilor care nu au bani, ba chiar a invitat și un tânăr fermier să explice problemele sale financiare.

Deja ai votat!
se încarcă...