spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăNaționalMinistrul Sănătăţii, amendat după ce a fost prins fără mască în Parlament

Ministrul Sănătăţii, amendat după ce a fost prins fără mască în Parlament

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, la câteva zile după ce ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască pe holul Parlamentului.

Acesta este al doilea ministru din Guvernul Cîțu amendat în mai puțin de o săptămână, după ce botoşăneanca Raluca Turcan, ministrul Muncii, care a primit o amendă de 500 de lei tot din cauza unor fotografii în care apărea în spațiul public fără mască.

Voiculescu a fost fotografiat luni de jurnalişti în timp ce discuta cu un alt bărbat, pe holul Parlamentului, ținând masca de protecție în mână. Cei doi vorbesc de la o distanţă mai mică de doi metri.

Într-un mesaj publicat apoi pe Facebook, ministrul Sănătății susținea că și-a dat masca jos pentru că îi era sete și că nu era nicio persoană în jurul său, deși pe imagini se vede cum discută cu un coleg, fără să poarte masca.

„Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Vlad Voiculescu.

A doua zi au apărut imaginile cu Turcan care apărea fără mască în fotografii de la o operațiune de împădurire din județul Sibiu.

Premierul Florin Cîțu a spus că le-a cerut celor doi miniștri să plătească amenda. „Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.

Atât Turcan, cât și Voiculescu, au spus că au solicitat să fie amendați.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...