Ajutor cerut pentru identificarea unei tinere care şi-a pus capăt zilelor

0

Poliţia catalană, Mossos d’Esquadra, cere ajutorul instituţiilor de presă pentru indentificarea identităţii unei femei găsite spânzurată despre care aceştia cred că ar fi româncă. Tânăra a fost găsită spânzurată într-o fermă în Sant Julià de Ramis, o micuţă localitate aflată în provincia Girona, foarte aproape de oraşul Girona.

Femeia a fost găsită într-o fermă izolată, pe data de 4 august 2018, în mijlocul unor câmpuri şi păduri, la aproximativ patru kilometri de la ruta principală de comunicare cu Franţa. Medicii care au realizat autopsia cred că tânăra avea aproximativ 30 de ani atunci când s-a sinucis, fiind îmbrăcată cu blugi negri, adidaşi Nike de aceeaşi culoare şi un tricou cu mânecă lungă albastru cu dungi albe. Culoarea părului este blond, iar înălţimea este de 1.60m.

Polişiştii cred că tânăra ar fi româncă 

Poliţiştii cred că tânăra este originară din Europa de est, din ţări precum Moldova, România sau Polonia, cu toate că nu deţin informaţii suplimentare pentru a putea confirma acest lucru. Cei care se ocupă de anchetarea acestui caz au trimis un raport atât către Interpol, dar şi Europol şi au pus ADN-ul tinerei şi amprentele în diferite baze de date în speranţa că acest lucru va duce la identificarea ei.

Potrivit poliţiei catalane, tânăra nu purta asupra ei documente şi nici bijuterii. Cu toate acestea, singurul lucru care poate ajuta la identificarea ei sunt semnalentele fizice şi un tatuaj scris în ebraică pe braţul stâng, cuvântul tatuat fiind „succes”.

Având în vedere că după atâta timp căutările nu au dat niciun rezultat, poliţia catalană speră că diseminarea unei fotografii în spaţiul public, dar şi caracteristicile tatuajului de pe braţul stâng vor duce la aflarea identităţii tinerei. Trupul acesteia a fost înmormântat în cimitirul din Girona.

Deja ai votat!