Premierul Florin Cîțu refuză să vorbească despre documentul cu antetul guvernului trimis la partid

Premierul Florin Cîțu a refuzat miercuri, pentru a doua zi la rând, să discute despre documentul cu antetul guvernului trimis duminică liderilor PNL cu instrucțiuni de campanie.

Întrebat de ziariști despre utilizarea resurselor publice în interes de partid, Cîțu a spus că el nu poate vorbi decât de documente oficiale, înregistrate la registratură. ”Eu nu pot să comentez decât pe baza unor documente oficiale, înregistrate, care au trecut printr-o procedură oficială”.

El a respins și informația legată de proprietățile documentului, care arată că autorul ar fi consilierul de stat Mioara Costin, spunând că guvernul nu are semnătură electronică. Când reporterii acreditați la guvern au vrut să continue cu întrebări pe această temă, el a refuzat să răspundă.

Premierul Florin Cîțu a negat marți orice legătură cu documentul trimis de un consilier guvernamental, cu antetul guvernului, către liderii de partid. El a spus că nu cunoaște documentul, că nu l-a văzut, că nu a fost înregistrat la cancelaria premierului și a pus la îndoială autenticitatea lui. Invitat să comenteze declarația lui Ludovic Orban, care a cerut plecarea sa de la guvern, Cîțu a spus că ”dl. Orban trebuie să vină cu dovezi că e adevărat. Cine spune că sunt documente reale, să vină cu dovezi, să demonstreze”

Deja ai votat!