Duminică 3 octombrie, prima extragere la Loteria de Vaccinare. Deja se fac înscrieri!

În Monitorul Oficial a fost publicat ordinul prin care se dă undă verde Loteriei de Vaccinare. Pot participa persoanele cu schema completă de vaccinare şi care au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului.

Deşi s-a anunţat că înscrierile încep pe 1 octombrie, platforma deja permite înregistrarea participanţilor la loterie.

Ce trebuie să facă cei interesaţi:

Se accesează site-ul https://certificat-covid.gov.ro li se face autentificare în platformaă pe bază de e-mail. Se identifică certificatul de vaccinarepentru care se solicită înscrierea şi se apasă butonul de vizualizare certificat. In partea de jos a paginii se selectează opţiunile : „De acord cu regulamentul și condițiile de participare” şi  „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”

După selectarea opţiunilor, participantul va primi un număr de ordine. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Extragerea va fi făcută de către Loteria Română.

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

  • 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
  • 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
  • 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna 3

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1.000.000 lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021.

Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii:

1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

 

 

 

Deja ai votat!