Surse: 9 morţi în incendiul de la Constanţa

foto: IGSU
Potrivit unor surse ale presei locale, numărul victimelor în incendiul de la secția ATI a spitalului Constanța a ajuns la nouă. Dacă inițial fuseseră confirmate patru decese, au apărut informații că numărul victimelor s-ar ridica la nouă. Trei dintre victime ar fi fost găsite într-un lift.

Ministerul Sănătății a anunțat, referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, vineri dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI. Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU. La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, au fost activate de către DSP Constanța și unitățile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

Premierul a fost informat despre incendiul și ține legătura cu reprezentanții MAI, Ministerul Sănătății și cei ai prefecturii Constanța, potrivit biroului de presă al Guvernului.

Este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenția.
Deja ai votat!