joi, martie 28, 2024
AcasăNaționalFlorin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL

Florin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Lucian Bode a declarat marți, la Parlament, că Florin Cîţu este susținut de partid și „nu riscă să fie sancţionat”. Declaratia acestuia are loc în contextul în care parlamentarii PNL s-au întâlnit la prânz cu premierul și președintele PNL, Nicoale Ciucă la vila Lac, potrivit hotnews.

Declaratia prim-vicepreședintelui PNL vine după ce parlamentarii PNL s-au întâlnit la prânz cu premierul și președintele PNL, Nicoale Ciucă la vila Lac pentru a discuta despre viitorul partidului.

Mai mulți lideri din conducerea partidului sunt nemulțumiți de faptul că Florin Cîțu critică în continuare Guvernului condus de Nicolae Ciucă. În interiorul PNL s-a discutat despre înlocuirea fostului președinte de la șefia Senatului după ce în 2023 se va face rocada în Coaliție iar Nicoale Ciucă va ceda funcția de premier PSD-ului. Astfel, Nicolae Ciucă ar urma să preia șefia Senatului după ce își va termina mandatul de premier, potrivit sursei citate.

Liberalii l-au lăsat pe Cîțu să demisioneze de unul singur de la șefia PNL

La începutul lunii, după doar șanse luni de șefie, timp în care era considerat de liberali viitorul partidului, Florin Cîțu a anunțat că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL.

Tot atunci, acesta declara că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

În prezent, noul șef al partidului politic este premierul Nicolae Ciucă, acesta fiind și singurul care a candidat pentru șefia PNL.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...