miercuri, mai 8, 2024
AcasăNaționalFilm cu crimele comise de Hamas asupra civililor israelieni, prezentat în Parlamentul...

Film cu crimele comise de Hamas asupra civililor israelieni, prezentat în Parlamentul României

Ambasada Israelului a prezentat marți în Parlamentul României imagini înregistrate chiar de teroriștii Hamas cu asasinatele pe care le-au comis pe 7 octombrie, când au atacat Israelul.

Imaginile prezintă crimele comise de teroriștii Hamas asupra copiilor, femeilor, bătrânilor și adulților din localitățile pe care le-au atacat. ”Imaginile sunt cutremurătoare. Umanitatea a ajuns din nou acolo unde nu credeam că mai poate ajunge după Al Doilea Război Mondial”, a declarat Dan Barna pentru G4Media.

”Am stat la început, dar de la un punct imaginile au devenit prea barbare și nu am rezistat să mă uit”, a declarat o deputată pentru G4Media.

”Nu trebuie să fii deputat, ci doar om ca să rămâi fără replică în fața unor astfel de imagini. Sunt tată și mă vor urmări multă vreme aceste imagini”, a declarat pentru G4Media Daniel Suciu, deputat PSD.

Imagini recuperate de armata israeliană de la teroriștii Hamas

”Un film greu de privit, o colecție de imagini needitate din ziua atacului Hamas asupra civililor israelieni din 7 octombrie. Un film pe care l-am văzut săptămâna trecută în deplasarea de o zi în Israel alături de delegația Parlamentului României. Mesajele rostite de la tribuna parlamentului au fost de solidaritate cu statul Israel și de condamnare în termeni fermi a atacurilor barbare ale grupării teroriste Hamas asupra civililor. Lupta împotriva terorismului și a oricărei alte ideologii bazate pe ură trebuie să fie un element care ne unește în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copii noștri”, a declarat Ionuț Moșteanu (USR).

Imaginile au fost recuperate de armata israeliană de la teroriștii Hamas capturați sau uciși. Mulți dintre teroriști au înregistrat crimele ca dovadă a vitejiei lor.

Presa nu are acces în sală, dat fiind că este o şedinţei secretă a Parlamentului, pentru a nu fi dezvăluite detalii despre victimele atrocităților. Stenogramele ședințelor secrete ale Parlamentului nu se publică în Monitorul Oficial al României, potrivit Agerpres.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.9 ° C
13.3 °
11 °
71 %
0.9kmh
98 %
mie
11 °
joi
17 °
vin
19 °
sâm
19 °
Dum
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...