duminică, iunie 16, 2024
AcasăNaționalUn angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de...

Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie

Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie. Acuzațiile au fost făcute de Vişinel Bălan, fost vicepreşedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA).

Ministerul Familiei şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie au anunţat, miercuri, că trimit Corpul de Control la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4.

Aceasta, după ce Vişinel Bălan, fost vicepreşedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA), a reclamat existenţa unei reţele de prostituţie în Sectorul 4, care ar fi condusă de un angajat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  (DGASPC).

Se trimite Corpul de Control

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o serie de suspiciuni privind presupuse fapte ilegale în care ar fi implicaţi minori aflaţi sub supravegherea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 (DGASPC).

În virtutea transparenţei şi a dreptului opiniei publice la o informare corectă, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie face următoarele precizări:

La cererea Primăriei Sectorului 4, în subordinea căreia funcţionează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Rareş-Petru Achiriloaie.

Vor dispune trimiterea echipelor Corp de Control la DGASPC Sector 4, în vederea verificării modului în care au fost respectate procedurile şi prevederile legale în domeniul protecţiei drepturilor copilului”, a transmis Ministerul Familiei într-un comunicat.

Din acţiunea de control vor face parte reprezentaţi ai Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

Continuarea în The Epoch Times-Romania

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.6 ° C
15.6 °
13.3 °
96 %
1.7kmh
3 %
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...