Val de compasiune pentru taximetristul mort

Tânărul decedat duminică după amiază, în accidentul de la Lebăda, a lăsat în urmă numai durere şi lacrimi. Prieteni, rude şi cunoştinţe şi-au manifestat durerea pe pagina de socializare a acestuia. Unii vorbesc despre o decepţie în dragoste a tânărului de 35 de ani, însă nu îşi puteau imagina că se va ajunge la o tragedie. „Îmi pare rău pentru situaţia prin care treceai şi pentru că te-ai dus prea repede din această lume. Ieri povesteam şi astăzi ai plecat din această lume. Viaţa este aşa…Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a scris o amică a acestuia pe pagina de socializare.

Un alt prieten este stupefiat de cele întâmplate şi nu poate uita cum taximetristul i-a fost alături într-un moment greu. „Prietene, Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu am să uit ziua în care mi-ai fost alături, ziua în care îmi duceam pe ultimul drum, fetiţa, Dăriuca. Nu ne ştiam, ne-am văzut pentru prima şi ultima oară. Condoleanţe familiei şi Dumnezeu să te ierte!”, menţionează acesta în postare.

Inclusiv dispecera de la firma de taxi, persoana cu care taximetristul a avut ultimele replici, a postat un mesaj de susţinere pentru familia îndoliată. „Condoleanţe familiei! Sunt dispecera care i-a dat astăzi ultimele comenzi. Îmi pare rău sincer. Să ai odihnă acolo lângă îngeri!”, a postat tânăra.

Daniel P. a murit într-un tragic accident, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, izbindu-se violent într-un microbuz plin cu călători. În urma accidentului, alte trei persoane din microbuz, şoferul şi doi pasageri, au ajuns la spital cu răni uşoare.

 

 

 

Deja ai votat!