sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPrima PaginăTânăr suspectat de crime în serie

Tânăr suspectat de crime în serie

Tânărul de 24 de ani care este acuzat că a omorât, în noaptea de duminică spre luni, o vecină, a fost arestat preventiv. Flancat de patru poliţişti, Mădălin-Miki L. a fost adus ieri în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, după ce, în prealabil, fusese audiat de către procurorul care instrumentează cazul.

Tatuat pe faţă, cu o freză rebelă şi privirea stranie, tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis însuşirea propunerii, astfel că tânărul va ajunge în arest preventiv pentru că a luat viaţa unei bătrâne cu o cruzime greu de explicat. Ba mai mult, şi-a recunoscut vinovăţia, spunând că avea nevoie de bani pentru a-şi sărbători ziua de naştere şi nici nu a dat semne de regrete. Mai mult, tânărul a spus că şi-a omorât victima pentru că s-a speriat de ea în momentul în care femeia a intrat în propria casă.

Viol comis la 18 ani

Mădălin Miki L. este născut pe 16 iulie 1993 la Săveni şi are şapte clase, iar trecutul său este la fel de întunecat ca şi prezentul. El a mai stat la închisoare pentru un viol pe care l-a comis în 2011. Acesta a avut o pedeapsă de cinci ani de închisoare şi ieşise din puşcărie în primăvara acestui an. „Numai prin puşcărie a stat. După ce a înjunghiat-o, lumea din sat spunea că a fost la bar şi a băut bere şi rachiu. E plin de tatuaje”, a spus una dintre vecinele tânărului.

Criminal capturat după ore de căutări

Nenorocirea a avut loc duminică noapte, când femeia de 71 de ani s-a întors repede acasă de la o vecină, pentru că şi-a auzit câinii lătrând. Odată intrată în casă, tânărul a lovit-o peste cap şi faţă şi a înjunghiat-o cu un cuţit în zona abdomenului, după care a fugit. Bătrâna a reuşit să-şi alarmeze vecinii, care au sunat la 112. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă a decedat din cauza leziunilor suferite şi a pierderii masive de sânge, la scurt timp după ce a fost operată de urgenţă.

Ulterior, o operaţiune de amploare a fost declanşată de poliţişti, zece autospeciale, inscripţionate şi neinscripţionate, împânzind străzile din Coţuşca reuşind să-l captureze pe suspect după 18 ore de căutări. Oamenii legii l-au găsit pe individ chiar în Coţuşca, într-o casă părăsită.

CASETA:

Cercetat pentru omor calificat şi în judeţul Alba

În urma audierilor, anchetatorii par a fi dat peste un criminal în serie. Asta pentru că, în timpul anchetei, tânărul le-ar fi mărturisit că mai are o crimă la activ. „Este vorba de o anchetă de omor calificat şi o tentativă de omor calificat, declanşată de procurorii din judeţul Alba, şi va fi trimis şi acolo pentru cercetări”, au precizat surse din cadrul anchetei de la Botoşani. Din câte se pare, tânărul ar fi fost implicat într-o crimă care a zguduit oraşul Alba Iulia în weekend.

O femeie a fost găsită moartă sâmbătă dimineaţa, iar fiul acesteia cu multiple leziuni după ce persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea acestora aflată în cartierul Partoş din Alba Iulia.

Femeia în vârstă de 80 de ani se numea Cornelia D. şi a fost găsită fără viaţă, în grădina locuinţei, cu mai multe lovituri la nivelul feţei şi capului cu un corp dur. Fapta a fost semnalată în jurul orei 8.00, de o rudă, care a alertat poliţia după ce nu a mai putut lua legătura cu familia şi uşa locuinţei era încuiată.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a precizat pentru site-ul de ştiri Alba24 că anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a clarifica mai multe date în legătură cu acest caz.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
3.3 ° C
5.6 °
2.8 °
91 %
2.3kmh
23 %
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °
mie
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...