Ceartă în familie terminată în sânge

0

Gelozia i-a luat minţile unui bărbat din comuna Gorbăneşti. Extrem de surescitat în urma unor certuri cu partenera de viaţă, bărbatul şi-a pierdut cumpătul ieri dimineaţă, a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat consoarta în gât. Episodul violent s-a petrecut la domiciliul celor doi, undeva în apropierea bisericii din sat.

Rănită, femeia a reuşit să strige după ajutor, iar oamenii prezenţi la biserică au intervenit imediat. În urma unui apel pe 112, ea a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Medicii spun că femeia prezenta o plagă tăiată şi, după ce a fost stabilizată, a fost transportată la Iaşi.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă. Ridicat pentru cercetări, bărbatul a dat vina pe gelozie. Femeia urmează să fie examinată medico-legal şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi de gravitatea leziunilor suferite, anchetatorii vor face încadrarea juridică a faptei.

Sătenii spun că cei doi trăiesc de mai mulţi ani împreună şi au doi copii, însă bărbatul este extrem de gelos, iar din acest motiv în cuplu ar fi avut loc mai multe certuri cu accente violente.

CASETA:

Copil ucis de propriul tată

Episodul tragic de ieri vine la mai puţin de o săptămână după un alt caz tulburător. Astfel, în noaptea de 21 spre 22 octombrie, un bărbat din satul Vânători s-a întors acasă pe două cărări, după care a dat drumul la muzică, la volum maxim. Pentru că femeia i-a reproşat că-i trezeşte pe toţi din casă, bărbatul a luat un cuţit şi a atacat-o. Concubina a reuşit să fugă, însă bărbatul şi-a înjunghiat mortal fiica în vârstă de numai cinci ani.

Acuzat de omor, bărbatul a fost arestat preventiv.

Deja ai votat!
se încarcă...