Soţie judecată după ce a bătut amanta

0

Război total între o soţie trădată şi amanta soţului. Încercând să-şi apere căsnicia, o botoşăneancă de 37 de ani i-a aplicată o „corecţie” tinerei de 21 de ani cu care soţul ei avea o aventură. Doar că episodul a avut o întorsătură neaşteptată, femeia trădată fiind trimisă în judecată pentru loviri şi alte violenţe. Asta pentru că, în urma altercaţiei, amanta şi-a fracturat piciorul şi a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

Culmea este că, în ancheta penală, unul dintre martori a fost chiar soţul aventurier, care a confirmat varianta amantei. Acum dosarul este pe rolul Judecătoriei, femeia care a încercat să-şi apere căsnicia riscând o condamnare.

Aventură bănuită de nevastă

Conflictul dintre cele două rivale a avut loc pe 19 februarie 2016, când D.S.M., care îşi bănuia de mai mult timp soţul de o relaţie extraconjugală cu P.G.M., a devenit suspicioasă că acesta întârzie acasă. L-a sunat şi l-a întrebat unde se află şi, pentru că bărbatul a refuzat să-i spună, acest lucru i-a întărit bănuiala. Cum soţul tocmai venise la Botoşani să-şi aştepte amanta la gară pentru a o lua cu maşina şi să o ducă acasă, D.S.M. a vrut să-i prindă în flagrant. A apelat la o cunoştinţă care a dus-o cu maşina până în apropierea locuinţei amantei, aşteptându-i pe amorezi să apară. Doar că bărbatul a presimţit ceva şi a rugat-o pe amantă să-şi sune o prietenă, care să o preia de pe traseu cu o altă maşină.

Zis şi făcut, amanta fiind transferată pe drum în autoturismul amicei sale, iar bărbatul s-a dus la el acasă. Doar că, dornică de răzbunare, soţia trădată nu a mai rezistat şi, imediat ce şi-a văzut rivala s-a dus direct la ea şi i-a spus că vrea să discute ceva faţă în faţă. Pentru că amanta a refuzat, D.S.M. a deschis portiera autoturismului, a prins-o pe tânără cu mâinile de păr şi a tras-o cu forţă, reuşind să o scoată din maşină. Doar că, în momentul în care a ieşit din autoturism, amanta s-a dezechilibrat şi a căzut, fracturându-şi glezna stângă.

Amica tinerei care tocmai o adusese cu maşina a încercat să intervină, dar soţia a somat-o să se abţină, cerându-i însă să-l sune pe soţ şi dictându-i inclusiv numărul de telefon mobil al acestuia. Când a ajuns acolo, bărbatul a zărit-o pe amantă căzută lângă un gard, în timp ce era ţinută de păr de soţia lui, care striga la ea şi care i-a mai tras două palme.

După ce spiritele s-au potolit, bărbatul şi-a luat soţia şi a plecat, în schimb amanta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean, unde a fost internată. Ulterior, P.G.M. a fost examinată medico-legal, medicii apreciind că aceasta a avut nevoie de 60-70 de zile de îngrijiri medicale. În urma plângerii penale formulată de tânără, soţia trădată în dragoste s-a văzut acuzată de loviri şi alte violenţe.

Zilele trecute, magistraţii Camerei preliminare au validat rechizitoriul şi actele de urmărire penală şi au dispus începerea procesului, data primul termen de judecată urmând să fie stabilită ulterior. Dacă va fi găsită vinovată de agresiune, D.S.M. riscă închisoare de la şase luni la cinci ani sau amendă, însă Codul penal oferă posibilitatea celor două rivale în dragoste să se împace. Astfel, dacă amanta îşi retrage plângerea, procesul încetează.

– Sebastian GHEORGHIU

+0 -0
se încarcă...