Sfârşit tragic la 83 de ani

0

Sfârşit cumplit pentru o bătrână în vârstă de 83 de ani, din comuna Băluşeni, după ce casa în care locuia a luat foc, în noaptea de marţi spre miercuri. Incendiul a fost observat de un vecin, care i-a alertat pe ceilalţi săteni. Când au ajuns la casa bătrânei, aceştia au constatat că flăcările cuprinseseră întreaga locuinţă. Ştiind că proprietara se mişcă foarte greu şi există posibilitatea să fi rămas captivă în locuinţă, oamenii au cerut ajutorul pompierilor.

„Au văzut oamenii de peste deal şi de peste pârâu cum ardea şi au venit şi ne-au anunţat şi pe noi. Erau mari flăcările. Cădea ţiglă de pe casă”, a povestit una dintre vecine.

„Eu când am venit, era deja arsă toată casa. Când am ajuns, acoperişul era ars, dar şi camera în care stătea ea”, a spus un alt vecin al femeii.

Cei care o cunosc, bănuiesc că incendiul a fost provocat după ce câteva haine depozitate lângă sobă s-au aprins, iar mai apoi flăcările s-au extins la întreaga locuinţă. „Avea un pat plin cu boarfe şi am venit cu cumnata mea şi i le-am scos afară şi ne-a batjocorit şi le-a băgat înapoi în casă. Se mişca greu, pentru că nu putea de picioare”, a mai spus o femeie.

Pompierii ajunşi la faţa locului au stins focul după mai mult de jumătate de oră, însă din cauza faptului că acoperişul se prăbuşise în interior nu reuşeau să dea de proprietară.

În cele din urmă, pompierii au reuşit să găsească trupul neînsufleţit printre resturile de acoperiş care s-au prăbuşit în cameră. Pompierii şi criminaliştii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Oamenii legii au deschis un dosar de moarte suspectă. Cazul a venit la nici 24 de ore după ce un bărbat de 61 de ani, din Truşeşti, a fost găsit decedat în propria casă, tot din cauza unui incendiu.

 

Deja ai votat!
se încarcă...