Crimă la metrou. O femeie a fost reţinută

O femeie a fost reţinută, în   această dimineaţă, după ce a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren, în staţia de metrou Dristor 1 și a încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

Femeia are 36 de ani şi a fost găsită în jurul orei 1.00 în faţa unui magazin din Piaţa Unirii din Bucureşti. Conform unor surse judiciare, suspecta nu a opus rezistenţă când a fost reţinută.  Poliţiştii şi procurorii încearcă să afle ce a determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

”La această oră procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, se precizează într-un comunicat dat de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia mulţumeşte ”tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz” şi dă asigurări că ”fiecare mesaj a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei.

Alerta a fost dată în jurul orei 21.00, atunci când o tânără de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în faţa metroului plin cu călători. Ajunşi de urgenţă la faţa locului, medicii de la SMURD au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator. Au resuscitat-o zeci de minute, dar, din păcate, fără succes.

Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba despre o sinucidere. Apoi martorii au vorbit despre un accident. La metrou au ajuns şi criminaliştii care, pentru a se lămuri dacă a fost sinucidere sau accident, au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţie. După ce au vizionat filmările, oamenii legi au înlemnit. Tânăra de 25 de ani nici nu s-a sinucis, nici n-a avut vreun accident, ci a fost împinsă de o femeie exact în faţa garniturii de tren care se apropia.

Şocant e că, în jurul orei 15.00, în staţia de metrou Costin Georgian, o altă tânără a fost la un pas de moarte. Ar fi fost împinsă spre şine de aceeaşi femeie. Tânăra de 20 de ani le-a povestit anchetatorilor prin ce a trecut. Pe tot parcursul nopţii, investigatorii au audiat martori şi rude.

Deja ai votat!