joi, martie 28, 2024
AcasăPrima PaginăRevelion în stradă cu muzică şi artificii

Revelion în stradă cu muzică şi artificii

Anul 2017 se apropie de final şi, potrivit tradiţiei, municipalitatea le va oferi botoşănenilor posibilitatea de a întâmpina Anul Nou în stradă, pentru a urmări spectacolul de Revelion.

De organizarea spectacolului s-a ocupat viceprimarul Cosmin Andrei, prin dispoziţie dată de primarul Cătălin Flutur.

Scena va fi amplasată la intersecţia strada Cuza Vodă-Piaţa Revoluţiei, iar traficul auto va fi restricţionat în zona scenei, cu o oră înainte de începerea spectacolului, şi va fi reluat pe 1 ianuarie, după ce muncitorii Urban Serv vor salubriza zona.

Spectacolul va începe la ora 21.00 şi se va încheia la jumătate de oră după miezul nopţii. Trecerea în Noul An va fi marcată printr-un foc de artificii de 15 minute care va fi lansat de pe Palatul Administrativ.

Pentru organizarea acestui spectacol, edilii au avut la dispoziţie un buget de 100.000 de lei, bani asiguraţi de la bugetul local.

 

Urări transmise de primar

 

Cătălin Flutur a dorit să le transmită botoşănenilor să aibă un an bun şi liniştit. „Le urez botoşănenilor un an liniştit şi, dacă se poate, mai bun decât oricare alt an de până acum. Din punctul nostru de vedere, vom face tot ce este posibil să-i mulţumim”, a precizat primarul.

De asemenea viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că va fi alături de botoşăneni în noaptea dintre ani. „Îi aşteptăm pe botoşăneni la spectacol pentru a sărbători împreună venirea Noului An. Sper ca spectacolul să fie pe placul lor”, a declarat Cosmin Andrei.

 

Artiştii care vor cânta de Revelion:

– 21.00: The Brothers

– Ami

– Fly Project

– 23.30: Matteo (artistul va fi cel care va concerta la cumpăna dintre ani)

*de la ora 00.00 la 00.15 va putea fi văzut focul de artificii

 

– Virginia CONSTANTINIU

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...