Bebeluş mort în condiţii misterioase

0

Un bebeluş născut perfect sănătos a murit la doar câteva zile în braţele mamei. Familia, care este dintr-o localitate din Nordul judeţului, s-a bucurat de miracolul care a ajuns în vieţile lor doar câteva zile. Totul a avut loc la mijlocul acestei luni, după ce mama, în vârstă de 27 de ani, a dat naştere unei fetiţe de 3.600 de grame, care a primit nota 9 la naştere şi totul părea să meargă perfect. Cele două au fost externate din spital la aproape o săptămână şi au mers acasă. Acolo însă, copila a început să se simtă rău, iar mama a decis să apeleze la ajutorul medicului de familie din zonă.

Femeia a mers cu copilul la consultaţie, însă a primit asigurări că totul este în ordine şi să stea acasă. După două zile însă, fetiţa a început să se simtă şi mai rău, iar femeia a vrut să meargă din nou la medicul de familie, însă fetiţa a intrat în stop cardiac în drum spre cabinet. Degeaba au fost ulterior încercate manevre de resuscitare mai bine de o oră, nu s-a mai putut face nimic pentru a i se restabili funcţiile vitale.\

Anchetă demarată de poliţişti

Disperaţi, părinţii şi-au îngropat copilul după doar câteva zile de la naştere, fără a putea şti nici măcar de ce au rămas fără odorul lor atât de repede. Aceştia caută acum răspunsuri, iar cazul a intrat şi în atenţia oamenilor legii, care au început o anchetă imediat după moartea fetiţei. „Este în desfăşurare o anchetă pentru ucidere din culpă. S-a solicitat şi efectuarea necropsiei, care să stabilească cu exactitate cauza decesului, după care vor fi luate măsurile care se impun”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Medicii legişti urmează să trimită raportul necropsiei la Poliţie, însă au fost prelevate şi probe toxicologice, ale căror rezultate vor dura câteva săptămâni.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...