spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăPrima PaginăZi de groază cu accidente bizare (video)

Zi de groază cu accidente bizare (video)

Cinci persoane au ajuns, ieri, la spital, după două accidente care au avut loc aproape în acelaşi timp. Cel mai grav accident a avut loc pe drumul naţional care leagă oraşul Darabani de comuna Păltiniş, atunci când I.C., în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui Ford, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un Volkswagen Golf, condus de un preot de 76 de ani.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, două ambulanţe cu medic şi mai multe echipaje de poliţie, care au asigurat zona. De altfel, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), pentru scoaterea unui pasager din Golf, în vârstă de 71 de ani, care a rămas încarcerat între bord şi scaun.

Şoferul din Volkswagen a suferit şi el mai multe traumatisme, fiind transportat la Spitalul Dorohoi, iar pasagerul a fost preluat de ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă a SMURD şi transportat la Botoşani. „Starea pacientului era foarte gravă, acesta fiind dus imediat în sala de operaţii, fiind diagnosticat cu ruptură la nivelul ficatului, cu pierdere mare de sânge. Prognosticul este rezervat”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

După impact, maşinile au fost proiectate la zeci de metri una de cealaltă, Golful ieşind în decor.

În urmă verificării cu etilotestul poliţiştii au descoperit că şoferul din Ford se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta având o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind şi el transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Căruţă izbită într-o autoutilitară

 

Aproape în acelaşi timp, la Băluşeni a avut loc un alt accident soldat cu o victimă. O căruţă plină cu lemne se deplasa pe drumul comunal 49A, iar într-o vale, o parte din osia căruţei a cedat în partea din faţă, din cauza greutăţii.

Bărbatul aflat în atelaj a sărit pentru a încerca să o oprească, însă în acest timp a acroşat o autoutilitară ce venea din sens opus. Bărbatul a fost transportat la spital, însă starea lui era una stabilă.

 

Motociclist rănit grav

 

La câteva ore distanţă, un alt bărbat a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident la Vorona. În vârstă de 40 de ani, din Vorona Mare, acesta se deplasa cu un scuter pe marginea drumului, în momentul în care prin dreptul său a trecut o combină condusă de un tânăr de 27 de ani, din Sarafineşti, care mergea dinspre Vorona Mare spre centrul localităţii Vorona. Un cauciuc de la utilajul agricol a explodat, astfel că acesta a intrat pe contrasens, iar scuterul a intrat drept în discurile combinei.

Bărbatul aflat pe scuter a suferit mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de la faţa locului de ambulanţa cu medic a SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, starea lui fiind una gravă, urmând ca şi acesta să fie dus direct în sala de operaţii.

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...