Bărbat spânzurat de dorul soţiei

0

Un bărbat a fost găsit spânzurat de o grindă în propria casă, din satul Balta Arsă, comuna Corni. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl acestuia, cei doi locuind împreună.

Potrivit martorilor, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a profitat de faptul că tatăl său era plecat de acasă, a lăsat mai multe bilete de adio în casă şi chiar în maşina sa, după care a confecţionat un ştreang dintr-o funie din casă, pe care a agăţat-o de o grindă şi a lăsat greutatea corpului să îi ducă planul macabru la bun sfârşit.

Când a venit acasă, tatăl său l-a găsit fără suflare şi a încercat disperat să îşi readucă fiul la viaţă. Acesta a sunat şi la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Serviciului Judeţean. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea pacientului, decesul survenind cu mai mult timp în urmă”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Soţia bărbatului era plecată de mai mulţi ani în străinătate, iar relaţiile dintre ei s-a răcit tot mai mult în ultima vreme. De altfel, acesta ar fi fost şi motivul invocat de bărbat, care dădea vina pe străinătate pentru problemele din căsnicia sa.

Cazul a fost preluat şi de poliţişti, care au dispus efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

 

+0 -0
se încarcă...