Moarte cumplită pe casa scării

Locatarii unui bloc din Botoşani au trecut prin clipe de groază, vineri noapte, după ce un bărbat a murit pe casa scării, după o cădere în gol de la etajul trei. Incidentul a avut loc într-un bloc de pe Strada Azurului, unde un bărbat de aproximativ 60 de ani, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, încerca să ajungă acasă.

Probabil din cauza stării de ebrietate, bărbatul a greşit scara, astfel că a urcat până la etajul doi, unde a intrat în apartamentul unei femei, care, speriată, a reuşit să îl dea afară din casă. Ulterior, se pare că bărbatul a crezut că a greşit etajul şi a încercat să mai urce un nivel, până la trei. Acesta s-a dezechilibrat, însă, pe scări şi a căzut printre balustrade, aterizând cu capul de ciment.

Impactul cu solul a produs un zgomot puternic, care a scos mai mulţi locatari din case, aceştia văzându-l pe bărbat într-o baltă de sânge, între balustrade, la parter. Speriaţi, oamenii au apelat imediat serviciul 112, la faţa locului sosind un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). Cadrele medicale nu au mai putut face însă nimic pentru bărbat, acesta având capul aproape zdrobit în urma impactului cu solul. „La faţa locului am găsit un pacient de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, care prezenta un traumatism cranian deschis sever, în stop cardio-respirator. Din păcate, leziunile suferite la nivelul capului au fost incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de Poliţie şi criminalişti, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului, în acest sens urmând a fi efectuată şi o autopsie.

Deja ai votat!