Soţie pusă la plată de amanta bătută

0

Un război amoros, între o femeie care încerca să-şi apere căsnicia şi amanta soţului, s-a terminat în instanţă, după un proces care a durat un an şi jumătate. Acuzată de loviri şi alte violenţe, D.S.M., femeia care şi-a băgat în spital rivala în dragoste, a primit o pedeapsă de şase luni închisoare, dar magistraţii au dispus amânarea aplicării pedepsei, botoşăneanca urmând să fie supusă unui termen de supraveghere de doi ani. În schimb, ea a fost obligată să-i plătească amantei soţului daune morale de 2.500 de lei, precum şi toate cheltuielile privind prestaţiile medicale.

Decizia definitivă a fost pronunţată zilele trecute de Curtea de Apel Suceava, hotărârea fiind definitivă.

Amantă ajunsă la spital

Conflictul violent dintre cele două rivale a avut loc în februarie 2016, la câteva zile după sărbătoarea Sfântului Valentin, când D.S.M., care îşi bănuia de mai mult timp soţul de o relaţie extraconjugală, a realizat că bărbatul s-ar putea întâlni cu amanta, care tocmai aştepta să fie preluată din gară. L-a sunat pe telefonul mobil şi cum bărbatul nu a vrut să-i spună unde se află, femeia a vrut să-i prindă în flagrant. A mers până în apropierea locuinţei amantei, aşteptându-i pe amorezi să apară, doar că bărbatul a presimţit ceva şi a rugat-o pe amantă să-şi sune o prietenă, care a preluat-o de pe traseu.

Dornică de răzbunare, soţia trădată nu a mai rezistat şi, imediat ce şi-a văzut rivala s-a dus direct la ea, a deschis portiera autoturismului, a prins-o cu mâinile de păr şi a tras-o cu forţă în afară, reuşind să o scoată din maşină. Doar că amanta s-a dezechilibrat şi a căzut, fracturându-şi glezna stângă. Spiritele s-au calmat doar după intervenţia soţului, care a luat-o pe D.S.M. şi a plecat.

În schimb, amanta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean, unde a fost internată, după altercaţie ea având nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

Plângere depusă la poliţie

Lucrurile nu s-au oprit aici pentru că, rănită la propriu şi la figurat, amanta a făcut plângere la poliţie, iar botoşăneanca s-a văzut anchetată penal şi trimisă în judecată pentru agresiune. Procesul s-a desfăşurat în primă fază la Judecătoria Botoşani, care a pronunţat sentinţa în noiembrie 2018. Doar că amanta nu a fost mulţumită de verdictul magistraţilor şi a făcut apel, dosarul ajungând astfel la Curtea de Apel Suceava. Săptămâna aceasta, însă, instanţa a respins apelul tinerei, menţinând hotărârea judecătoriei. Doar că între timp, după întreg războiul cu amanta, D.S.M. a divorţat de soţ.

+0 -0
se încarcă...