Revelion în stradă cu muzică şi artificii

0

Anul 2020 va fi întâmpinat în municipiul reşedinţă de judeţ printr-un spectacol care va avea loc astăzi, începând cu ora 21.00, în Piaţa Revoluţiei. Botoşănenii iubitori ai spectacolelor organizate în aer liber vor avea posibilitatea să le urmărească pe scenă pe Francisca, Paula Seling, Natalia Gordienko, Cornelia Ciobanu, Carmen Cornaci, alături de alţi artişti locali, colindători şi urători. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ. Trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii spectaculos.

Organizatorii spectacolului au avut la dispoziţie 100.000 de lei alocaţi de la bugetul local. Această sumă va putea fi diminuată, în condiţiile în care edilii vor reuşi să mai găsească sponsori care să se implice în organizarea acestui eveniment.

Primarul Cătălin Flutur a declarat ieri, în cadrul ultimei conferinţe de presă din acest an, că spectacolul este organizat în primul rând pentru cei care nu şi-au făcut un program pentru noaptea dintre ani. „Sunt foarte mulţi botoşăneni care nu au nici o altă ieşire de Revelion. Ei aşteaptă ieşirea în stradă, că vor fi focuri de artificii, că va fi spectacol. Evenimentul îl organizăm pentru cei mulţi care nu au posibilitatea de a da câteva sute de lei, că aud că pe la restaurantele din Botoşani a ajuns câteva sute de lei Revelionul. Sunt oameni care doresc să iasă în stradă. Până la ora 22.00-23.00 servesc masa, vin, iau o gură de aer şi se bucură de ceea ce le oferim şi apoi se întorc acasă”, a explicat edilul.

Pregătirile pentru eveniment au început de ieri, când s-a început montarea scenei. Mai mult, a fost restricţionată parcarea maşinilor pe strada Cuza Vodă, dat fiind faptul că organizatorii se aşteaptă ca în zonă să ajungă în această seară mii de botoşăneni.

Cătălin Flutur a declarat că întâmpină Anul Nou cu mari speranţe. „Le doresc botoşănenilor să aibă încredere că 2020, cel puţin din punctul de vedere al Primăriei Municipiului Botoşani şi a ceea ce pot să face eu, va fi un an mai bun. Le garantez că va fi un an mai bun. Să-l aştepte cu încredere şi oricând să apeleze la noi. Tuturor, La mulţi ani!”, a transmis Cătălin Flutur.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...