joi, februarie 2, 2023
AcasăPrima PaginăÎnjunghiere şi salt în gol din dragoste

Înjunghiere şi salt în gol din dragoste

♦ O botoşăneancă a încercat să îşi pună capăt zilelor într-un mod cumplit, însă, tentativele sale au eşuat, iar în prezent este internată în spital

O tânără din Botoşani a şocat cadrele medicale după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor în acelaşi timp, în două moduri diferite. Din fericire, ambele încercări au eşuat, însă, acum, tânăra, în vârstă de 27 de ani, riscă să rămână cu sechele în urma tentativelor.

Femeia a recurs la gestul cumplit ieri la prânz, după o ceartă cu iubitul. Din motive încă necunoscute, aceasta a luat un cuţit de bucătărie, pe care a încercat să şi-l înfingă în piept, în zona inimii. Din fericire, tânăra nu a avut suficientă forţă şi nici nu a lovit într-o zonă sensibilă, astfel că lama cuţitului a nimerit sternul, osul extrem de rigid oprind avansarea vârfului ascuţit către inimă. Femeia s-a ales, însă, cu o plagă de aproximativ un centimetru, care a început să sângereze puternic.

Asta nu a oprit-o, însă, din încercarea de a-şi pune capăt zilelor, astfel că a ieşit pe balconul casei, situat la etajul unu, de unde a plonjat în gol. Femeia a căzut în picioare, suferind mai multe traumatisme, care, însă, nu i-au pus viaţa în pericol.

Partenerul femeii a apelat disperat la serviciul 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă cu medic a SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i tinerei primul ajutor, după care a transport-o la spital. „Pacienta a fost stabilizată de la locul intervenţiei, după care transportată la Urgenţe pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Prezenta o plagă de aproximativ un centimetru în zona sternului, precum şi traumatisme la membrele inferioare şi coloana lombară”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

După ce a fost supusă mai multor investigaţii, tânăra a fost internată pe secţia de neurologie şi Neurochirurgie, pentru a fi supravegheată şi supusă unor tratamente de specialitate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care însă nu va începe o anchetă, nefiind suspiciuni de comitere a unei fapte de natură penală.

Cazuri similare în municipiu

Din păcate, cazul nu este unul singular, în cursul anului trecut cadrele mediale având parte de alte cazuri foarte grave, destul de similare. Astfel, la începutul anului trecut, un bărbat a ajuns în stare critică la Urgenţe după ce a încercat să se spânzure la fereastra apartamentului său, pe exterior, doar că ştreangul improvizat a cedat, iar bărbatul a căzut în gol de la etajul al treilea.

Spre finele anului, un alt caz, aproape tras la indigo, a avut loc într-un alt cartier din oraş. De această dată, un bărbat de 60 de ani şi-a confecţionat un ştreang pe care l-a legat de balustrada de pe casa scării de la etajul patru al blocului în care locuia şi şi-a dat drumul în gol. Ştreangul improvizat a cedat şi în cazul acestuia, bărbatul căzând printre balustrade. Acesta a fost salvat de un echipaj de poliţişti ajunşi primii la faţa locului, după care transportat cu ambulanţa la Iaşi, unde medicii au reuşit să îl salveze.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
2.2 ° C
3.6 °
-0 °
69 %
2.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
4 °
sâm
2 °
Dum
-1 °
lun
-5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din când în când, trebuie să le amintești oamenilor că bei, dar bei cu stil.

EDITORIAL

Mediatizatul caz al fraților Tate care și-au deschis un punct de lucru „altfel” la o margine de București nu reprezintă decât vârful unui aisberg...

GÂNDUL ZILEI

De la anul, este cert, Veți primi pe telefoane Când nevasta e cu toane, Mesaje tip ... Ro Alert! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...