Copil ucis de tren în Cătămărăști (video)

♦ Un copil în vârstă de 11 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un tren Regio care asigură legătura între Botoşani şi Suceava

Moarte cumplită pentru un copil de 11 ani. Tragedia a avut loc, astăzi, 14 august, la amiază. Băiatul, care locuia în Cătămărăști Deal, a fost lovit violent de un tren Regio care asigură legătura Botoşani – Bucureşti.
Accidentul s-a produs  la trecerea de nivel cu calea ferată din localitatea Cătămărești Deal. Copilul, care căra o roabă de gunoi, a încercat să traverseze calea ferată chiar în momentul trecerii garniturii. Impactul a fost devastator, copilul fiind aruncat la mai bine de 10 metri, iar roaba cu care se deplasa a fost găsită de polițiști la 50 de metri distanță.
Apelul la 112 a fost făcut chiar de mecanicul trenului, care nu am mai putut evita impactul cu copilul.

Cadre medicale afectate de tragedie

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, iar cadrele medicale au fost vizibil afectate de tragedie. „ Am fost solicitaţi pentru un copil, care a fost găsit în stop cardiorespirator, asistolă, secundar unui politraumatism produs în urma unui accident feroviar. Prezenta un traumatism cranio cerebral important, cu o fractură de bază de craniu, cu elemente fragmentate care se pretează pentru a nu începe manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Din nefericire, din cauza gravităţii rănilor, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Deja ai votat!