vineri, martie 29, 2024
AcasăPrima PaginăFemeie sfâşiată în propria casă (video)

Femeie sfâşiată în propria casă (video)

♦ O femeie în vârstă de 93 de ani a avut parte de o moarte cumplită 
♦ Aceasta a fost descoperită fără suflare de nora sa care a mers să-i ducă de mâncare

Polițiștii din Botoșani trebuie să facă lumina în cazul morții misterioase a unei bătrâne în vârstă de 93 de ani care a fost găsită în casă, cu trupul sfâşiat. Femeia a fost descoperită fără suflare chiar de către nora sa, care marţi dimineaţă a mers să-i ducă ceva de mâncare. Odată intrată în curte, femeia a observat, cu uimire, că ușile casei erau larg deschise.

În momentul în care a intrat în locuinţă o scenă de coşmar i s-a arătat în faţa ochilor. Bătrâna era căzută pe podeaua din bucătărie, cu capul sub o masă, iar o cutie pătrată de carton îi acoperea capul. Picioarele acesteia erau pur şi simplu sfâşiate, unul dintre membre lipsindu-i de la genunchi în jos, iar casa era răscolită.

Șocată de ce a văzut înăuntru, femeia a alergat la vecini să anunțe nenorocirea și a sunat la 112 pentru a cere ajutor. „Cred că a fost cineva și a omorât-o. Toată casă e vraiște. Ușile erau deschise. Am venit dimineață la 9 să îi aduc de mâncare. Când am intrat și am văzut totul răvășit, mi-am dat seamă că ceva s-a întâmplat. Poate o fi intrat cineva peste ea în casă”, a spus nora bătrânei.

„Ea avea pensie mare și nu cheltuia banii”

Vecinii spun că femeia, care locuia singură, făcea economii drastice și păstra aproape toți banii din pensie, de la lună la lună. La fel ca nora femeii, aceştia se gândesc, așadar, tot la variantă unui jaf. „Nu are pe nimeni. Are o noră. A avut un băiat care a murit și a rămas noră-sa să aibă grijă de ea. Ea avea pensie mare și nu cheltuia banii. Nora îi aducea de mâncare săptămânal. Să fi știut cineva că are bani în casă? Așa m-am gândit eu. Ea nu folosea banii la nimic. Nici măcar o cutie cu chibrituri nu își cumpără”, a spus unul dintre vecinii bătrânei.

Dosar penal deschis de poliţişti

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Ambulanţă, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. „La faţa locului am găsit o persoană decedată, probabil de câteva zile, cu ambele membre inferioare devorate. Este o moarte suspectă. Aşteptăm rezultatul de la Medicină Legală”, a spus medicul primar Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Decesul s-ar fi produs cu câteva zile înainte, susțin medicii care au analizat trupul victimei.

Femeia avea doi căţei de talie mică.

Polițiștii așteaptă să fie lămurită exact cauza morții, și vor cerceta exact ce s-a întâmplat. „A fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. În continuare se efectuează cercetări pentru acesta faptă, urmând ca în funcţie de rezultate, să se dispună măsuri conform prevederilor legale”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...