joi, iulie 18, 2024
AcasăPrima PaginăViață încheiată tragic la 14 ani

Viață încheiată tragic la 14 ani

Dramă de nedescris în familia unei copile din județ. În vârstă de nici 15 ani, adolescenta, din localitatea Cotu Miculinți, comuna Coțușca, a fost găsită fără suflare în casa părintească. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele tinerei, duminică seară.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Cei doi locuiau în casa părintească, iar ziua de duminică a fost la fel ca toate celelalte, nefiind nici un semn care să anunțe drama ce avea să urmeze. Cei doi frați au gătit împreună, au mâncat, iar spre seară fata a ieșit din casă. După ceva timp, băiatul s-a alarmat văzând că sora sa nu se mai întoarce și a început să o strige prin curtea casei. Pentru că nu răspundea, acesta s-a gândit că fata era plecată în sat așa că a sunat-o, însă sunetul soneriei s-a auzit din grajdul gospodăriei, așa că a mers să vadă ce se întâmplă.
Când a pătruns în încăpere, tânărul a dat peste o imagine de coșmar. Sora lui își pusese capăt zilelor cu ajutorul unui ștreang improvizat, legat de una dintre grinzile din grajd.

Disperat, tânărul a dat-o imediat jos pe fată și a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. La fața locului au ajuns o ambulanță de la Săveni, dar și echipajul SMURD cu medic de la Botoșani. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru copilă. “Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator, ireversibil la manevrele de resuscitare, succesiv unei asfixii prin spânzurare”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Potrivit vecinilor, părinții celor doi erau plecați de mai mult timp la muncă în Germania, însă tânăra nu a dat niciun moment vreun semn că ar fi suferit din această cauză. Copila ar fi urmat să împlinească 15 ani în luna decembrie.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...