Carambol cu patru mașini și trei răniți (video)

Trei persoane au fost rănite și patru mașini aproape distruse, după ce un microbuz încărcat cu marfă a intrat în plin în trei autoturisme care rulau în fața lui. Accidentul a avut loc pe drumul european ce străbate localitatea Mănăstirea Doamnei, în apropiere de Baisa.

Toate autoturismele se deplasau pe sensul de mers înspre Suceava. La un moment dat, un autoturism Suzuki a oprit pentru a vira stânga pe o stradă laterală, iar în spatele său au oprit un Volkswagen Passat și o Dacia Logan. Din spate, microbuzul încărcat cu marfă a izbit din plin Loganul, pe care l-a împins în afara șoselei, dupa care a lovit Passat-ul și autoturismul Suzuki, pe care l-a proiectat într-un bolovan de pe marginea drumului.

Trei persoane din autoturisme au fost preluate de ambulanțele sosite la fața locului, traficul în zonă fiind îngreunat timp de mai bine de o oră.

Șoferul dubiței le-a spus celor de la fața locului că i-ar fi cedat frânele, însă urmează ca polițiștii să stabilească dacă viteza acestuia era adaptată la condițiile de drum.

Toate cele patru maşini au fost ridicate de 4 autospecie SOS.

Deja ai votat!