La mulți ani, Botoșani! (video)

Botoșănenii au intrat în 2022 cu mult zgomot. Orașul a fost asediat din toate părțile de artificii și petarde, din cele mai mărginașe cartiere, până în centru.

“Vedeta” Revelionului a fost focul de artificii organizat de Primăria Botoșani. Noaptea dintre ani  nu a mai fost marcată și cu un concert, ca în anii de dinainte de pandemie, însă în acest an botoșănenii au avut parte de cel mai spectaculos foc de artificii din istoria revelioanelor la Botoșani.

Pentru că nu a existat o scenă la care să aibă loc numărătoarea inversă până la miezul nopții, organizatorii au montat o serie de stroboscoape puternice pe Prefectură, care au simbolizat numărătoarea inversă și apoi a început spectacolul de lumină și sunet, care nu de puține ori era acompaniat de exclamările de uimire și bucurie ale publicului.

Focurile de artificii nu au lipsit nici de la periferia orașului. Botoșănenii care locuiesc la case în marginea municipiului au început jocurile de artificii încă de la 23.50 și au continuat până după miezul nopții.

A fost un an dificil, plin de provocări, însă am încercat în fiecare zi să venim în faţa dumneavoastră cu informaţii documentate şi corecte.

Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi împreună am reuşit să creăm o comunitate care pune accent pe ştirile de calitate.

Vă dorim un an nou mai bun şi prosper!

LA MULȚI ANI, BOTOȘANI!

Deja ai votat!