marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTTriunghi amoros terminat la Urgențe

Triunghi amoros terminat la Urgențe

Amor „ca în filme” terminat pe masa de operaţii. Un tânăr din Iaşi a ajuns la spital cu ruptură de splină. Asta după ce a fost prins făcând sex cu o tânără şi cu mătuşa ei în acelaşi timp.

Cazul incredibil s-a petrecut într-o comună din apropiere de Săveni, la finele săptămânii trecute. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Iaşi, a mers în vizită la o tânără din Botoșani. Fata locuia la mătuşa ei, în apropiere de Săveni. După ceva timp, tânărul s-a pus la băut cu unchiul fetei, unde aceasta stătea în gazdă. După multe pahare de alcool servite de cei doi, gazda l-a lăsat pe tânăr şi a mers să se întindă puţin în pat.

După câteva zeci de minute, când s-a trezit, unchiul a avut parte de o imagine cum nu şi-ar fi imaginat vreodată. Acesta şi-a găsit musafirul în pat cu nepoata, dar şi cu nevasta lui. Înnebunit de furie, bărbatul l-a luat la pumni pe tânăr, lovindu-l peste cap, apoi de mai multe ori în zona abdominală.

Ulterior şi-a îndreptat furia şi asupra nevestei, timp în care tânărul a reuşit să fugă şi să ceară ajutor. Acesta a apucat să sune la 112, cerând intervenţia cadrelor medicale. O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi l-a preluat. Acesta a fost dus la Urgențe, starea lui fiind gravă. „Un tânăr a ajuns în serviciul UPU cu un traumatism abdominal sever, traumatism de umăr şi ochi stâng. Prezenta hemoragie în cavitatea abdominală, în urma unei agresiuni. A fost dus direct în sala de operaţii”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

În timpul operaţiei, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de splină şi hemoperitoneu mediu. A fost operat şi ulterior internat la reanimare în stare stabilă.

Anchetă deschisă de poliţişti

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă.

„A fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani. Victima le-a spus poliţiştilor că intenţionează să depună şi plângere împotriva agresorului său.

Triunghi amoros tranşat la tribunal

Oricât de bizar ar putea părea, situaţii ca aceasta nu sunt tocmai rare. Acum un an, un bărbat care a avut o relaţie amoroasă cu o botoşăneancă, dar şi cu fiica acesteia, a ajuns să se judece pentru bani cu cea mai tânără dintre femei. Iniţial Paul Ș. a cunoscut-o pe mama tinerei și a avut o relație cu ea. Idila nu a ținut prea mult, iar cei doi s-au despărțit. Ulterior, după vreo cinci ani, bărbatul a început să-i facă și fiicei curte.

La începutul relației, lucrurile au mers bine între ei, încât, susține bărbatul, au intenționat să-și întemeieze o familie. Pentru a duce la îndeplinire planurile lor, Paul Ș. a plecat la muncă în străinătate, de unde trimitea sume considerabile, iar tânăra urma să se ocupe de achiziționarea unei suprafețe de teren.

În 2019, tânăra a aflat de relația avută de iubitul ei cu mama sa, iar din acel moment povestea de dragoste s-a terminat, iubita anunțându-l că relația lor nu mai poate continua, că nu mai are nevoie de ajutorul lui și că îi va înapoia banii trimiși. Și chiar a început să-i restituie o parte din sumă.

Proces deschis de iubit

A urmat o perioadă tensionată, în care tânăra a trebuit să renunțe la viața socială, mai ales că şi cei din sat începuseră să afle cum au stat lucrurile. Dar surpriza cea mare a venit în toamna lui 2019, când bărbatul a acționat-o în instanță pe fosta iubită, cerându-i banii înapoi.

A urmat un proces în care fiecare și-a susținut propria versiune, tânăra invocând la un moment dat că nu a fost niciodată vorba de o căsătorie și că bărbatul nu a dorit decât să o sprijine financiar în intenția ei de a-și construi casa. Ba mai mult, a cerut și ea daune morale de 30.000 de euro, ca urmare a prejudiciului de imagine ce i-a fost creat în comunitatea din care face parte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.7 °
0.5 °
89 %
2.7kmh
60 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
10 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...