vineri, iunie 9, 2023
AcasăLocalAccident bizar cu sâni siliconaţi

Accident bizar cu sâni siliconaţi

O tânără din Botoşani a ajuns la Urgențe dintr-un motiv mai puţin obişnuit. În vârstă de 26 de ani, botoșăneanca a ajuns la spital după ce un sân pur şi simplu i-a explodat.

Originară dintr-o comună din nordul județului, tânăra era plecată de mai mult timp la muncă în străinătate. Recent, aceasta a revenit în ţară şi a apelat la un chirurg estetician din Bucureşti pentru a-şi pune un set de implanturi mamare din silicon. Mândră de noile achiziţii, tânăra a venit în vizită şi acasă, în Botoșani. Doar că vizita s-a transformat într-un real coşmar. Într-una dintre zile a mers la plimbare cu un amic cu maşina, iar, la un moment dat, şoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Pentru că nu ar fi avut centura, tânăra s-a lovit cu pieptul de bord, iar atunci a avut loc nenorocirea.

S-a lovit cu sânul stâng atât de tare, încât a simţit că acesta a pocnit. Ulterior, fata a ajuns la Urgențe, acuzând dureri la nivelul sânului. „Pacienta a relatat modul în care s-a ales cu nefericita leziune. A fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Leziunea nu punea un pericol iminent pentru sănătate, însă poate cauza o infecţie, astfel că botoşăneanca a fost sfătuită să apeleze la chirurgul plastician care a operat-o.

Cazuri ciudate rezolvate de medici

Cazuri de acest fel nu sunt pe cât de rare s-ar părea. Anul trecut o tânără de 18 ani a ajuns la Urgențe în urma unui experiment sexual. Din dorinţa, probabil, de a experimenta tânăra şi-a introdus în vagin un recipient al unui deodorant cu pulverizator. Aceasta a introdus recipientul cu partea mobilă, unde era montat pulverizatorul, dotat şi cu un arc. La un moment dat, căpăcelul de mici dimensiuni, împreună cu arcul, au rămas înăuntru.

Cu câteva luni mai devreme, un bărbat a ajuns şi el la Urgențe, după ce o curiozitate erotică a luat o turnură extrem de nepotrivită„Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu un corp străin metalic intrarectal. Era o jucărie erotică”, a spus un infirmier din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Spre surprinderea tuturor, bărbatul le-a spus că, accidental, îşi introdusese un vibrator în partea dorsală.

Jucăria ar fi intrat mai mult decât trebuia, astfel că era în situaţia de a nu o mai putea scoate. Ca lucrurile să fie şi mai jenante, vibratorul încă era în funcţiune, rămânând aşa pe toată perioada consultaţiilor.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
29.6 ° C
29.6 °
29.6 °
57 %
1.5kmh
100 %
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
20 °
lun
12 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

La cum e traficul acum, îți trebuie ceva de citit care să nu te înveselească prea tare.

EDITORIAL

Când mă gândesc la greva generală din învățământul românesc, îmi vine în minte un neaoș banc autohton cunoscut de multă lume, dar interpretat până...

EPIGRAMA ZILEI

Marea mea nedumerire Tot nu s-a elucidat: Oare lanțul de iubire Poate fi sudat? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...