Bărbat ajuns la spital după ce şi-a băgat un vibrator în fund

Curiozitatea nu duce tot timpul la progres. De asta s-a convins şi un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Botoşani, care a ajuns la Urgenţe, luni dimineaţă, pentru o problemă cu care nimeni, cu atât mai puţin un bărbat, nu şi-ar dori să ajungă la spital.

Astfel, în plină pandemie, când Unitatea de Primiri Urgenţe este efectiv sufocată de oameni, botoşăneanul a mers la spital, după ce o curiozitate erotică a luat o turnură extrem de nepotrivită. „Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu un corp străin metalic intrarectal. Era o jucărie erotică”, a spus un infirmier din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Spre surprinderea tuturor, bărbatul le-a spus că, accidental, îşi introdusese un vibrator în partea dorsală şi jucăria ar fi intrat mai mult decât trebuia, iar acum se vedea în situaţia de a nu o mai putea scoate. Mai mult, ca lucrurile să fie şi mai jenante pentru acesta, vibratorul încă era în funcţiune, aşa cum a rămas pe toată perioada consultaţiilor. Pacientul a fost preluat imediat de cadrele medicale, având în vedere şi natura urgenţei, care, oricât de amuzantă ar fi fost, prezenta şi un real pericol.

Bărbatul a refuzat internarea

Un chirurg experimentat a coborât din spital în UPU, unde a examinat pacientul. Acesta a decis efectuarea unei radiografii pulmonare şi a unei echografii la nivelul abdomenului, pentru a vedea exact, în timp real, cât de adânc era intrat obiectul. Pe cât de amuzant, cazul a fost însă, şi unul extrem de periculos, medicii luând decizia internării imediate a bărbatului, acesta fiind pregătit pentru o intervenţie chirurgicală, în cazul în care intervenţia din Urgenţe nu ar fi fost reuşită.

„S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, existând riscul de a intra şi mai mult şi a produce leziuni la nivelul intestinului sau cavităţii abdominale. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era şi pericolul unei hemoragii masive. Dispozitivul era blocat în zona rectului, dar din fericire a fost scos pe aceeaşi cale de intrare”, a precizat un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Ulterior, bărbatul ruşinat a mai stat o perioadă la Urgenţe, pentru a fi supravegheat, dar a solicitat să plece la domiciliu, fără a dori să stea internat pentru observaţii. Acesta a lăsat obiectul care i-a cauzat prezentarea la Urgenţe la spital. Cadrele medicale l-au dezinfectat, iar acum botoşănealul îl poate recupera, dacă va dori, din cadrul serviciului UPU.

Cazul nu este pe atât de rar pe cât s-ar putea părea. Cadrele medicale au avut de a face, în ultima perioadă, cu pahare sau chiar borcane de sticlă, introduse în partea dorsală, de cele mai multe ori fiind nevoie de intervenţii chirurgicale pentru ca acestea să fie scoase în siguranţă.

Deja ai votat!