spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BT„Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni au venit în fața Maternității...

„Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni au venit în fața Maternității pentru a-și striga frustrarea după moartea tinerei mămici (video)

Aproximativ 300 de oameni au venit în această seară în fața Maternității pentru a-și striga frustrarea după moartea Alexandrei, tânăra mămică care a murit sub ochii cadrelor medicale.

Aceștia au scandat „Vrem dreptate pentru Alexandra”.

UPDATE: Șefi din mai multe structuri ale poliției au venit îmbrăcați în civili pentru a monitoriza situația.


UPDATE: 
Situația este la un pas să degenereze în fața Maternității. Câteva zeci de mașini patrulează între Bulevardul Mihai Eminescu și Strada Primăverii, spre George Enescu, prin fața Maternității, claxonând încontinuu. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, oamenii blocând șoseaua.

De asemenea, la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție și au blocat strada George Enescu.

Context: Alexandra şi-a pierdut viaţa vineri dimineaţă după ce a pierdut o sarcină. Tânăra a lăsat în urmă trei copii, o fetiță de șase ani și doi băieței de patru și un an.

În noaptea de joi spre vineri tânăra a început să sângereze. Alarmată, a sunat imediat la 112. Era ora 22:51. La scurt timp, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) a ajuns la domiciliul său, în municipiul Botoșani. La ora 23:05 era deja în grija celor de la Maternitate. Toată noaptea tânăra a vorbit constant cu soţul să prin mesaje spunândi-i în repetate rânduri că are dureri crunte. Cadrele medicale i-ar fi dat un calmat, care nu a avut însă efect, iar ulterior i-ar fi spus că va fi operată a doua zi, când va ajunge la spital medicul său curant. La 6.40 tânăra trimite un ultim mesaj: “Nu mai pot”. Peste câteva zeci de minute cadrele medicale i-au anunţat familia că s-a stins.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...