spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocalPolițiști bătuți cu sălbăticie în centrul orașului (VIDEO)

Polițiști bătuți cu sălbăticie în centrul orașului (VIDEO)

Un conflict început într-un local public din centrul orașului s-a sfârșit cu agresiuni de o violență extremă în plină stradă.

Doi angajați ai IPJ au ajuns la Urgențe cu leziuni în zona capului. Totul după ce au fost victime ale unei agresiuni de o violență ieșită din comun.

Totul s-a petrecut în zona Pietonalului Unirii, aproape de miezul nopții de marți spre miercuri. Un grup de trei persoane cu vârste de 24, 25 și 46 de ani, între care se aflau și doi polițiști în timpul liber, unul de la Serviciul Rutier și altul de la Arest, au intrat într-un conflict verbal cu un alt grup de tineri într-un restaurant de pe Pietonal. Conflictul a continuat și în stradă, la ieșirea din local. La scurt timp, s-a ajuns de la injurii la agresiune fizică. Unul dintre cei cu care se certau polițiștii a cerut la un moment dat ajutorul altor prieteni, prin telefon. În scurt timp, în zonă au ajuns două taxiuri cu mai multe persoane. Opt la număr, agresorii au început să îi lovească cu sălbăticie pe cei trei. Doi dintre ei au ajuns la Urgențe, cu leziuni în special în zona capului.

Un echipaj de intervenție de la Jandarmi a ajuns în scurt timp la fața locului, dar agresorii s-au făcut nevăzuți în două mașini.

Polițiști bătuți sub privirile nepasătoare ale trecătorilor

Șocant este faptul că deși era o zonă populată, chiar și la acea ora, niciunul dintre cei prezenți  nu a solicitat intervenția forțelor de ordine. Preferând să asiste nepăsători sau să filmeze scenele violente. Serviciului 112 a fost apelat de una dintre victime după ce agresorii au părăsit zona.

Acum oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului. “În acest moment se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Miercuri dimineață polițiștii botoșăneni au luat la rând localurile de pe Pietonal pentru a verifica și camerele de supraveghere ale localurilor din zona Pietonalului.

Agresorii au fost prinşi

La nici 24 de ore după incidet, patru dintre agresori au fost prinşi. Unul dintre ei a fost „săltat” de poliţişti de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Detalii despre capturarea lor, dar şi imagini cu momentele cumplite din timpul agresiunii puteţi vedea aici:

Patru dintre agresorii poliţiştilor bătuţi au fost reţinuţi. Unul a fost „săltat” de pe aeroport (VIDEO)

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.2 ° C
15.6 °
13.6 °
61 %
2.4kmh
1 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
22 °
vin
23 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...