spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăPrima PaginăTentativă de suicid în arestul Poliţiei (VIDEO)

Tentativă de suicid în arestul Poliţiei (VIDEO)

Este anchetă de proporţii la Botoşani, după ce un bărbat a avut o tentativă de suicid în arestul Poliţiei. 

Bărbatul de 54 de ani se afla în arestul IPJ Botoşani după ce şi-a ucis soţia în luna martie. Acuzat de omor calificat, acesta a fost găsit aproape leşinat sâmbătă dimineaţă în patul din celulă. Descoperirea a fost făcută de către polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani. Aceştia au solicitat imediat intervenţia unei ambulanţe, iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe.

Acolo cadrele medicale au descoperit faptul că bărbatul încercase să îşi pună capăt zilelor chiar sub ochii oamenilor legii. Din câte se pare, bărbatul era sub tratament de la psihiatrie pentru depresie. Poliţiştii îi dădeau acestuia pastilele una câte una doar când avea de luat tratamentul. Cu toate acestea, se pare că bărbatul nu le înghiţea şi le ascundea undeva în celulă. În noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta a înghiţit toată cantitatea de pastile pe care o ascunsese.

A fost găsit aproape în comă la primele ore ale dimineţii şi astfel a ajuns la Urgenţe. „Pacient în vârstă de 54 de ani a fost adus în serviciul de urgență în urma unei tentative de suicid ingestie voluntară cu substanțe antipsihotice și antidepresive. Acesta a fost adus într-o stare comatoasă. A fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic, electrolitic s-au efectuat spălături gastrice și în urma echilibrării, a fost dirijat către Secţia de Psihiatrie pentru monitorizare și tratament de specialitate”, a precizat medicul primar în medicina de urgenţă Ramona Guraliuc, medic şef al UPU-SMURD.

Anchetă după o tentativă de suicid în arestul Poliţiei 

Cazul a intrat în atenţia conducerii IPJ Botoşani, care a declanşat o anchetă după tentativa de suicid în arestul Poliţiei. Oamenii legii încearcă să afle cum a fost posibil ca persoana arestată să recurgă la acest gest chiar sub ochii lor. „Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru evaluarea stării de sănătate, apoi după acordarea îngrijirilor medicale, a fost reintrodus în arestul poliției. În continuare sunt efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului„, a precizat agent şef adjunct Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Soţie măcelărită în scara de bloc

O întreagă comunitate a fost şocată după femeia a fost pur şi simplu măcelărită în scara de bloc. Incidentul şocant a avut loc miercuri seară, într-o zonă centrală a oraşului. .

Orbit de furie, după ce a aflat că soţia vrea să dea divorţ, bărbatul, deși avea ordin de protecție emis încă din luna februarie pentru agresiune și nu avea voie să se apropie de fiica și soția lui, a așteptat-o pe femeie să se întoarcă de la muncă. Era puțin după ora 20:00 când s-a declanșat iadul în scara blocului în care locuia femeia cu fiica ei.

Bărbatul pare să fi premeditat totul. Asta pentru că fusese văzut de mai multe ori în zona blocului cu câteva zile înainte. Asta deşi avea un ordin de restricţie pe numele lui.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11 ° C
14.6 °
10.6 °
64 %
2.3kmh
0 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
22 °
sâm
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...