Marți 13.06

0

22:50 HBO

Secretul (Thriller, SUA, 2015) Cu: Chiwetel Ejiofor, Julia Roberts, Nicole Kidman, Dean Norris, Alfred Molina

O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

 

23:55 CINEMAX

Răpirea din Cleveland (Dramă, SUA, 2015) Cu: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, Samantha Droke, Pam Grier

Pe 22 august 2002, Michelle Knight, o mamă singură de 21 de ani, a fost răpită de Ariel Castro în Cleveland și ținută captivă în casa lui pentru mai mult de 11 ani. Luând putere din credința în Dumnezeu și decisă să se reunească cu fiul ei, Knight refuză să fie învinsă de Castro. Curând, el mai răpește două adolescente, pe Amanda Berry și pe Gina DeJesus, iar Michelle le devine prietenă și soră.

 

20:30 PARAMOUNT

Evadare din Los Angeles (acţiune, SUA, 1996) Cu Kurt Russell

În anul 2000, un cutremur major loveşte Los Angelesul, fapt în urma căruia zona oraşului este separată de continent, devenind o insulă izolată. Oraşul este transformat de preşedintele Statelor Unite într-o închisoare de maximă securitate, în care sunt trimişi cei care încalcă legile morale impuse. În anul 2013 un terorist, Cuervo Jones, se foloseşte de fiica preşedintelui şi reuşeşte să fure, cu ajutorul acesteia, o armă aflată în posesia guvernului. Snake Plissken, eroul din Evadare din New York, forţat din nou să coopereze, este trimis pe insulă pentru a recupera arma pentru preşedinte.

 

21:00 NAŢIONAL TV

Vânătorul (aventuri, Australia, 2011)

Martin, un mercenar, este trimis de către o misterioasă companie specializată în biotehnologie tocmai în sălbatica Tasmanie. Misiunea lui? Prinderea ultimul tigru tasmanian.

Deja ai votat!
se încarcă...