Joi 15.06

0
Brad Pitt

20:30 ANTENA 1

Lumea apelor (acţiune, SUA, 1995) Cu: Kevin Costner, Chaim Girafi, Rick Aviles, Jeanne Tripplehorn

Acţiune filmului se petrece în viitor, după Apocalipsa, când cele două cercuri polare devin unul, iar Pământul este înghiţit complet de ape. Viaţa continuă doar pe atoli improvizaţi din bărci şi nave defecte. Tot orizontul este o apă nesfârşită. Supravieţuitorii “sfârşitului lumii” au devenit cruzi căutători de cadavre omeneşti, cu care se hrănesc în lipsa oricărui alt tip de aliment şi se ucid între ei pentru o bucată de detritus din vechea lume.

 

 

 

22:50 PARAMOUNT

Promontoriul groazei (thriller, SUA, 1991) Cu  Robert de Niro

Un recital actoricesc de excepție în regia celebrului Martin Scorsese. Un deținut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispășirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită și liniștită, tipic americană, dar va deveni ținta răzbunării diabolice a infractorului.

 

 

21:30 PRO TV

Mariaj de Vegas (comedie, SUA, 2008) Cu: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Lake Bell, Jason Sudeikis, Treat Williams

După ce petrec o noapte în Las Vegas, Joy (Cameron Diaz) şi Jack (Ashton Kutcher) se trezesc dimineaţa căsătoriţi. Mai mult de atât, descoperă că unul dintre ei a câştigat o sumă mare de bani la cazino. După ce îşi revin din şoc, cei doi încearcă tot felul de metode de a intra fiecare în posesia banilor, însă în cele din urmă ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

 

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Unde vei fi poimâine? (acţiune, SUA 2004) Cu Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal

Cum ar fi să ajungem în pragul unei noi Ere Glaciare? Aceasta este întrebarea care îl obsedează pe expertul în probleme de climă Jack Hall (Dennis Quaid).  Cercetările sale indică faptul că fenomenul de încălzire globală a planetei poate declanşa o schimbare bruscă şi catastrofică a climei Pământului. Probele luate de el din gheţurile Antarcticii certifică faptul că acest lucru s-a mai întâmplat cândva, cu 10.000 de ani în urmă. De aceea, Hall avertizează oficialităţile că nenorocirea se poate repeta, dacă nu se iau măsuri. Din păcate, avertismentul sau vine prea târziu.

 

Deja ai votat!
se încarcă...