Vineri 16.06

0

 

22:30 ANTENA 1

Duplicitate (thriller, SUA, 2009) Cu: Julia Roberts, Vlive Owen, Paul Giamati

Fostul ofițer CIA Claire (Roberts) și fostul agent MI6 Ray (Owen) au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajați în două multinaționale rivale și obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense. Conștienți că miza este uriașă, Claire și Ray, acum iubiți, vor să-și tragă angajatorii în piept și să fure formula produsului, dar oare pot avea încredere unul în celălalt?

 

20:10 TVR 2

Bătălia de la Alamo (istoric, SUA, 2004) Cu: Leslie Bohem, Stephen Gaghan, John Lee Hancock

Acest film redă o pagină din istoria SUA. În timpul revoluţiei texane din 1835-1836, 183 de texani (americani şi mexicani), sub conducerea colonelului Travis, au fost asediaţi într-o mănăstire abandonată în afara San Antonio de o armată de aproape 2000 de oameni sub comanda personală a dictatorului Mexicului, generalul Santa Anna. Acest sacrificiu l-a determinat pe generalul Houston, comandantul armatei texane, să urmărească şi să înfrângă armata lui Santa Anna, reuşind să câştige astfel independenţa Texasului.

 

20:30 PRO TV

Răpirea (acţiune, SUA, 2011) Cu: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina

Dintotdeauna Nathan a avut sentimentul că este străin de propria sa viață. Și cea mai puternică temere i s-a adeverit într-o zi când, fără să vrea, o prietenă i-a găsit fotografia pe un site de persoane dispărute. De aici totul a luat o întorsătură periculoasă: a realizat că părinții săi nu sunt cei pe care îi credea, iar realitatea lui era de fapt o minciună menită să ascundă adevăruri fatale.

 

22:30 KANAL D

Furtul de diamante (acţiune, SUA, 2011) Cu 50 Cent, Bruce Willis, Ryan Phillippe

Un grup de prieteni se implică într-un furt de diamante. “Afacerea” poate să fie mortală pentru ei. Biggs e cel care a orchestrat furtul și de care toți ceilalți știu de frică. Vincent ajunge într-o ambuscadă, iar Sonny trebuie să recupereze banii înainte ca lucrurile să degenereze.

 

Deja ai votat!
se încarcă...