Sambata 17.06

0

20:30 PRO CINEMA

Miracolul de la Sf. Ana (război, coprod, 2008) Cu Derek Luke, Michael Ealy

Miracolul de la Sf. Anna spune povestea a patru soldați americani, membri ai Diviziei 92 Buffalo Soldiers, formată exclusiv din bărbați de culoare. Aceștia trec prin cele mai grele clipe când se găsesc prinși în spatele liniilor inamice și separați de unitatea lor după ce unul dintre soldați și-a riscat viața pentru a salva un băiat italian.

 

 

21:00 AXN

Războiul lui Charlie Wilson (dramă, coprod, 2007) Cu Tom Hanks, Julia Roberts

Charlie Wilson’s War – Războiul lui Charlie Wilson este povestea adevărată a unui congresmen care gustă plăcerile vieţii, dar se implică şi în cursul istoriei, într-un mod inedit şi original, reflectată într-un film care combină nervul povestirii cu pitorescul lumii anilor’80, politică cu şampania, fardul cu diplomaţia.

 

23:00 PRO TV

Ultraviolet (acţiune, SUA, 2006) Cu: Milla Jovovich, Cameron Bright, Nick Chinlund, Sebastien Andrieu

Povestea se desfășoară la sfârșitul secolului XXI, când ia naștere o subcultură de oameni, modificați genetic de o boală similară cu cea a vampirilor (hemofagia), care le dă o agilitate și rezistență incredibile și o inteligență acută. Deoarece sunt separați de oamenii “normali” și “sănătoși”, lumea este în pragul unui război civil la nivel mondial (un război între oameni și hemofagi) care ar avea ca scop distrugerea populației “bolnave”.

 

22:30 PRIMA TV

Animal de pradă  (acțiune, S.U.A 2003) Cu: Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro

Duminica 11.06

Friedkin explorează lupta interioară care se desfășoară în sufletul unui om, încercarea de a se confrunta cu partea negativă a personalității sale. Regizorul dă viață poveștii unui fost antrenor al trupelor speciale (Tommy Lee Jones), care trebuie să se confrunte cu fostul său elev (Benicio Del Toro), unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat.

Deja ai votat!
se încarcă...