Luni 19.06

21:30 PRO TV

Santinela (acţiune, 2006) Cu: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger, Eva Longoria

Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viaţa Preşedintelui S.U.A. în urmă cu 20 de ani. Foarte îndrăgit şi respectat de colegii săi, Garrison (Michael Douglas) se ocupă în prezent de securitatea Primei Doamne. El trăieşte într-o lume aparte, bine ordonată, cu reguli stricte şi proceduri speciale.

 

 

21.30 TV 1000

Detaşare (Dramă, SUA, 2012) Cu Paula Patton, Alexander Skarsgård, Jason Bateman, Max Thieriot

Un avocat dependent de muncă, mereu cu telefonul în mână, nu își poate găsi timp să comunice cu familia lui. Un cuplu este atras într-o situație complicată când secretele lor sunt expuse în mediul virtual. Un fost polițist, văduv, încearcă să își crească fiul răutacios care hărțuiește virtual un coleg de clasă. O jurnalistă ambițioasă vede o poveste înălțătoare pentru cariera ei într-un tânăr care prestează servicii pe un site pentru adulți.

 

00:45 HBO

Trauma (Dramă, SUA, 2015) Cu: Will Smith, Alec Baldwin, Albert Brooks, Gugu Mbatha-Raw, David Morse

Will Smith interpretează rolul principal din Trauma, un thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care făcând o importantă descoperire medicală a ajuns, ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

 

19:25 CINEMAX

Numele meu este Emily (Dramă, Irlanda, 2015) Cu: Evanna Lynch, George Webster, Michael Smiley, Barry McGovern, Martin McCann

După ce mama ei moare, iar tatăl ei este internat în sanatoriu, Emily este plasată într-o familie adoptivă. De ziua ei, când împlinește 16 ani, Emily și singurul ei prieten, Arden, decid să-l elibereze pe tatăl ei din secția de psihiatrie.

 

Deja ai votat!