Miercuri 21.06

0

22:45 PRO CINEMA

Vânătoarea (dramă, coprod, 2012) CU Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm

Povestea se petrece într-un orăşel de provincie, cu puţin timp înainte de Crăciun. Lucas, un tip de 40 de ani, încearcă să-şi pună viaţa în ordine după un divorţ dureros: are o prietenă nouă, un job nou şi ţine legătura cu Mărcuş, fiul lui adolescent. Însă lucrurile scapă din nou de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună, şi – odată cu zăpada şi cu luminile Crăciunului – minciuna se răspândeşte ca un virus, semănând groază şi neîncredere, până la o isterie colectivă în care Lucas luptă de unul singur pentru viaţa şi demnitatea lui.

 

20:30 PARAMOUNT

The Truman Show (dramă, SUA, 1998) Cu Jim Carrey, Laura Linney, Ed Harris

În fiecare secundă, în fiecare zi, de când s-a născut până la 30 de ani, Truman Burbank (Jim Carrey) este un star în cel mai popular reality-show din istorie. Casa lui este un imens platou de filmare, familia și prietenii acestuia, toți cei cu care intră în contact sunt actori. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de televiziune, de existența cărora numai el, actorul principal nu are habar!

 

19:10 CINEMAX

Înapoi acasă (Dramă, Norvegia, 2015) Cu: Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg, Devin Druid, Amy Ryan

Pregătirile pentru expoziția consacrată celebrei fotografe Isabelle Reed, la trei ani după moartea ei neașteptată, îi aduce împreună pe soțul ei și cei doi fii în casa familiei. Un secret care iese la suprafață le dă peste cap viețile aparent calme.

 

23:05 HBO

Scrisori din Iwo Jima (Dramă, SUA, 2006) Cu: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara, Ryo Kase, Shidô Nakamura

Acum şaizeci şi unu de ani, armata americană şi japoneză s-au confruntat în Iwo Jima. Câteva decenii mai târziu, au fost dezgropate mai multe sute de scrisori din pământul sterp al insulei. Scrisorile împrumută chipuri şi voci bărbaţilor care au luptat acolo, precum şi extraordinarului general care i-a condus în luptă.

Deja ai votat!
se încarcă...