Luni 19.06

22:45 PRO CINEMA

Destine la rascruce (dramă, SUA, 2012) Cu Ryan Gosling, Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes

Cascador de profesie, aflat tot timpul pe drum, Luke (Ryan Gosling) se vede nevoit să facă o schimbare de carieră atunci când află că are un copil cu Română (Eva Mendes), fosta sa iubită. Decis să se implice în viața fiului său, Luke își folosește îndeletnicirile pentru jefuirea băncilor, ca să-și poată întreține familia. Însă spargerile atrag imediat atenția poliției, iar Avery (Bradley Cooper), un tânăr polițist dornic de afirmare, vede în descoperirea făptașului propria șansă de a se remarca într-un departament condus de corupție.

 

21:40 DIGI FILM

Ted (comedie, SUA, 2012) Cu Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane

Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te șochează cu umorul său ireverențios pe marele ecran: scenarist, regizor și actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viață normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedește a fi un obstacol greu de depășit.

 

22:30 HBO

Inimi cicatrizate (Dramă, România, 2016) Cu: Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Hărnuț, Șerban Pavlu, Bogdan Cotleț

  1. Emanuel, un tânăr de douăzeci de ani, bolnav de tuberculoză osoasă, se internează într-un sanatoriu de pe malul mării. Adaptare liberă după operă literară a lui M. Blecher.

 

21:00 CINEMAX

Demolat (Dramă, SUA, 2015) Cu: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Judah Lewis, C.J. Wilson

Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de investiții ce se bucură de succes în carieră, se află într-un mare impas în plan personal după ce soția lui moare într-un accident de mașină. În ciuda insistenţelor socrului sau de-a se aduna și a-și trăi viața în continuare, Davis continuă să își plângă de milă. Ceea ce începe ca o scrisoare de reclamare a unei companii producătoare de automate se transformă într-o serie de scrisori mai deosebite.

 

 

Deja ai votat!