Marți 04.07

PARK CITY, UT - JANUARY 24: Actress Clea DuVall attends the SAG Indie Brunch at Cafe Terigo on January 24, 2016 in Park City, Utah. (Photo by Fred Hayes/Getty Images)

 

20:30 PRO CINEMA

Camera de refugiu (thriller, SUA, 2002) Cu Jodie Foster

În timpurile medievale se numea donjon. Secolul 20 a dat naștere adăposturilor pentru bombardamente, care au evoluat în adăposturi contra uraganelor. Acum, chiar și Casa Albă are o cameră pentru situații de urgență – un complex sigur, dotat cu aparatură de înaltă performanță, amplasat în subsolul clădirii, care a funcționat încă din perioada administrației Kennedy.

 

21:30 PRO TV

O lupta personala (acţiune, SUA, 2006) Cu: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson, Anthony Ray Parker, Abigail Bianca, Manu Bennett, Drew Powell

John Triton este un soldat din marina americană care, împotriva propriei voinţe, este trimis acasă din războiul din Irak. Acum el are suficient timp să petreacă alături de tânără şi frumoasa lui soţie, Kate. Însă planurile îi sunt date peste cap de un criminal fără scrupule, pe nume Rome, care, doar pentru că ea se nimerise să fie prezentă când acesta ucide un poliţist, o răpeşte pe Kate. John vă demara propriul război în încercarea de a-şi salva persoana iubită şi de a pune capăt atrocităţilor săvârşite de Rome.

 

21:30 DIGI FILM

Prieteni cu bani  (dramă, SUA, 2006) cu Nicole Holofcener

Olivia este o fostă profesoară singură, care acum lucrează ca menajeră. Ea are trei bune prietene care însă au destui bani şi care se uită la ea cu milă. Însă fiecare dintre cele 3 are problemele ei în familie şi în a vedea lumea, pentru că s-au obişnuit să încerce să-i manipuleze pe ceilalţi. Iar Olivia a ajuns acum să se coboare până la a solicita multe materiale promoţionale cosmetice doar pentru a nu plăti cosmetice scumpe. Iar bărbatul pe care Franny i-l prezintă reuşeşte să-i facă viaţa şi mai mizerabilă. Dar poate că soarele va răsări şi pe strada ei, nu?

Deja ai votat!