Joi 06.07

23:05 CINEMAX

Îndoiala (Dramă, SUA, 2008) Cu: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

E anul 1964. Carismaticul preot Flynn încearcă să inspire entuziasm printre rigidele tradiții ale școlii St. Nicholas din Bronx, condusă de dură directoare, măicuța Alosyius Beauvier. Vântul schimbării bate în țară, iar școala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuiește că părintele Flynn este nenatural de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare și profesor.

 

21:00 TVR 2

Turner și Hooch (comedie, SUA, 1989) Cu Tom Hanks, Craig T. Nelson

Un singur lucru nu suportă detectivul Scott Turner (Tom Hanks) pe lumea asta: dezordinea. Obsedat de ordine şi curăţenie, în viaţa lui Scott totul stă aranjat frumos la locul lui. Până când e nevoit să îl adopte pe Hooch, un câine rămas fără stăpân în urma unui schimb de focuri. Turner intuieşte ce s-ar alege de lumea lui perfectă o dată ce Hooch (un mastiff mortal) şi-ar face intrarea cu labele murdare şi balele curgându-i cu generozitate. Şi nu-l vrea cu nici un chip.

 

20:30 ANTENA 1

Mumia (aventuri, SUA, 1999) cu: Rachel Weisz, Brendan Fraser, Arnold Vosloo

Nisipurile se vor răscoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlănțui. Legenda o cunoașteți. Aventura trebuie sa v-o imaginați. Pregatiți-vă! Fiți atenți! Păziți-vă! Descoperiți secretul! Dezvăluiți legenda! Eliberați puterea! Moartea începe să-și arate colții.

 

00:00 PRO TV

Îngropat de viu (thriller, coprod, 2010) Cu: Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson

Paul Conroy, un antreprenor american aflat în Irak, este răpit și îngropat de viu într-un loc necunoscut. Bărbatul are 90 de minute la dispoziție pentru a scăpa cu viață din sicriul care va rămâne fără oxigen. Singurele resurse sunt un telefon mobil și o brichetă. Cu excepția conversațiilor telefonice, Ryan Reynolds este singurul actor care apare în film.

Deja ai votat!