Marți 18.07

23:50 CINEMAX

Exilat (Dramă, Letonia, 2016) Cu: Ulrich Matthes, Agnese Cirule, Dmitrijs Jaldovs, L

În ultimul an al Primului Război Mondial, Ulrich, un doctor german de armată, este trimis să inspecteze o casă de refacere izolată pentru cei cu sechele de pe urma războiului. Lumea ciudată pe care o întâlnește, unde realitatea pare mai mult ficțiune, este destul de provocatoare pentru mintea lui rațională și rece. Eforturile sale inutile pentru a remodela locul și un atașament neașteptat de un băiat misterios și sălbatic din pădurile încojurătoare îl fac pe Ulrich să descopere adevăratul lui sine. Curând, acest sanctuar va trebui să țină piept nebuniei războiului care se apropie.

 

 

23:25 HBO

Codul lui Da Vinci (Thriller, SUA, 2006) Cu: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany

Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat într-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lăsând în urma să o urmă misterioasă plină de simboluri și indicii. Fiind în joc propria sa supraviețuire, Langdon, ajutat de agenta de poliție criptolog de profesie Sophie Neveu (Audrey Tautou), descoperă o serie de secrete extraordinare care sunt ascunse în operele lui Leonard da Vinci, toate conducând la o societate dedicată păzirii unui secret străvechi, rămas ascuns timp de 2000 de ani.

 

 

21:30 PRO TV

Medalionul (acţiune, SUA, 2003) Cu: Jackie Chan, Lee Evans, Claire Forlani

Combinând măiestria în arte marțiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltă clasă, Medalionul este un film de acțiune, dar și o comedie unde alături de super-eroul Chan apar și alte vedete internaționale precum Claire Forlani, Lee Evans și Julian Sands. Jackie Chan este Eddie Young, un destoinic polițist din Hong Kong, gata-gata să-și piardă viața într-un accident, în timpul unei acțiuni periculoase legate de un medalion miraculos.

 

22:30 PRO CINEMA

Comedia parodiei (comedie, SUA, 2010) Cu Mircea Monroe, Bryan Callen

O comedie scandaloasă, o parodie de tipul Scary Movie care ironizează peliculele de mare succes ale lui Judd Apatow. Acest film nerușinat, sonat, își face de cap cu scene faimoase din blockbustere moderne precum Virgin la 40 de ani, Un pic însărcinată, Forgetting Sarah Marshall și Superbad, dar satirizează și alte filme și show-uri TV populare.

Deja ai votat!