Miercuri 19.07

0

23:00 PRO CINEMA

Destine la răscruce (dramă, coprod, 2007) Cu Kevin Bacon, Jon Bernthal, Sarah Michelle Gellar, Brendan Fraser

Filmul ne face martorii destinelor a patru oameni: un om de afaceri (Whitaker) care pariază cu propria viaţă pe o cursă de cai; un gangster (Fraser) care prevede viitorul; un star pop (Gellar) cade pradă unui cap criminal (Garcia); un doctor (Bacon) ce trebuie să-şi salveze dragostea vieţii.

 

 

23:40 HBO

Metropolitan prin excelență (Comedie, SUA, 2016) Cu: Shiloh Fernandez, Ashley Benson, Addison Timlin, Josh Peck, Mary-Louise Parker

La un an după ce și-a părăsit casa rușinat pentru că a publicat o poveste despre familia iubitei sale, un promițător tânăr autor se întoarce la New York dorindu-și să se împace cu fostă iubită, să facă pace cu părinții lui și să-și depășească blocajul scriitorului. Shiloh Fernandez în rolul lui Fenton este fermecător și Chris Noth în rolul tatălui este simbolul vanității și dezmățului.

 

21:30 TV 1000

Omul din interior (acţiune, SUA, 2006) Cu Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster

Denzel Washington, Clive Owen şi Jodie Foster s-au alăturat pentru a explora ispita puterii şi a lăcomiei, misterul jafului perfect, într-o nouă dramă poliţistă explozivă – Omul din Interior (Inside Man). Într-un film cu o distribuţie de zile mari care cere atenţia publicului, Washington, Owen şi Foster portretizează personaje ce prezintă fiecare piesă dintr-un puzzle complicat, dar oare toate aceste piese sunt ceea ce par?

 

 

22:00  DIGI FILM

Reacţie în lanţ (acţiune, SUA, 1996) Cu Morgan Freeman, Keanu Reeves, Rachel Weisz

Eddie Kosalivich, student la Universitatea Chicago, lucrează ca tehnician pentru o echipă de oameni de știință care descoperă un combustibil ieftin și nepoluant. Unul dintre cercetători este ucis, iar invenția e furată. Eddie și fiziciana Lily Sinclair sunt acuzați și trebuie să fugă pentru a-și salva viețile, fiind urmăriți de FBI, CIA și alte agenții. Eddie și Lily trebuie să coopereze pentru a găsi invenția furată și pentru a dovedi că sunt nevinovați.

 

Deja ai votat!
se încarcă...